Noget er lykkedes!

I dag fik vi et brev fra kommunen. Jeg turde dårligt åbne det, da jeg så afsenderen. Jeg tænkte – det er sikkert bare en eller anden information, eller noget orientering eller noget der er gået galt eller sendt forkert.

Men det var det ikke.

Det VAR en vuggestueplads til Agnes!

I en af de to vi har ønsket oven i købet. Ikke den integrerede, hvor Klara går nu. Men den anden, rene vuggestue, som ligger lige ved siden af dér hvor Klara kommer til at gå i SFO fra til sommer. Perfekto! Det gode ved den anden er, at den er integreret og at vi kender personalet. Men det gode ved den vi har fået er, at den er lidt mindre, ikke skal igennem en sammenlægningsproces og vi kender folk der har haft børn dér, som taler meget varmt om den. Og altså så, at jeg fra til sommer kun behøver at parkere et sted når jeg henter og bringer to børn.

Og det er fra d. 15.2., så jeg kan oven i købet selv nå at køre hende ind, inden jeg skal starte arbejde d. 23.2. Det er så perfekt. Så lækkert. Og så behøver stoffer ikke tage al sin restferie nu, men kan gemme dagene til alle de sygedage der nok kommer, når Lillesen starter op i vuggeren.

Så nu vil jeg gå glad i bad. Og tage lettet og optimistisk ud og spise sushi sammen med maya og bagefter til fest hos min søster. Uden et åg af bekymring på skuldrene. Faktisk føler jeg mig mindst 20 cm højere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Noget er lykkedes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.