Noget er lykkedes!

I dag fik vi et brev fra kommunen. Jeg turde dårligt åbne det, da jeg så afsenderen. Jeg tænkte – det er sikkert bare en eller anden information, eller noget orientering eller noget der er gået galt eller sendt forkert.

Men det var det ikke.

Det VAR en vuggestueplads til Agnes!

I en af de to vi har ønsket oven i købet. Ikke den integrerede, hvor Klara går nu. Men den anden, rene vuggestue, som ligger lige ved siden af dér hvor Klara kommer til at gå i SFO fra til sommer. Perfekto! Det gode ved den anden er, at den er integreret og at vi kender personalet. Men det gode ved den vi har fået er, at den er lidt mindre, ikke skal igennem en sammenlægningsproces og vi kender folk der har haft børn dér, som taler meget varmt om den. Og altså så, at jeg fra til sommer kun behøver at parkere et sted når jeg henter og bringer to børn.

Og det er fra d. 15.2., så jeg kan oven i købet selv nå at køre hende ind, inden jeg skal starte arbejde d. 23.2. Det er så perfekt. Så lækkert. Og så behøver stoffer ikke tage al sin restferie nu, men kan gemme dagene til alle de sygedage der nok kommer, når Lillesen starter op i vuggeren.

Så nu vil jeg gå glad i bad. Og tage lettet og optimistisk ud og spise sushi sammen med maya og bagefter til fest hos min søster. Uden et åg af bekymring på skuldrene. Faktisk føler jeg mig mindst 20 cm højere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Responses to Noget er lykkedes!

 1. Klejs skriver:

  Tillykke med det, superfedt!

 2. Kirsten skriver:

  Dejligt! Tillykke med det.

 3. Anne skriver:

  Tillykke!
  Sjovt, Lea A, som er næsten nøjagtig en måned yngre end Agnes (10 måneder i dag), har lige fået dagplejeplads pr. 15. marts. Vi havde også ønsket vuggestue, men der er meget få pladser her i flækken, så vi havde egentlig heller ikke regnet med det – og jeg havde frygtet det værste. Men nu har vi været på besøg, og det er perfekt-perfekt: Den sødeste dagplejer i det lækreste og hyggeligste hus. 150 meter herfra. Hurra.
  Håber du fester glad rundt med sushi i maven lige nu.
  Jeg har lige fået snotmåsen til at sove. Det er stort.

 4. Takashimaya skriver:

  Så virker vinke-katten jo!

 5. Julie skriver:

  Tillykke, hvor er det fedt for Jer! Vi har fået vores 1. ønske opfyldt til Mynte, det er bare først 1. marts, og jeg startede arbejde for 1 uge siden…….

 6. @Julie Har selv haft tre unger, som skulle afleveres tre forskellige steder, og selvom det lyder som luksusproblemer, så var det sgu et logistisk regnestykke hver eneste dag. At den ældste gik i skole 20 km væk, den mellemste på den lokale og den yngste i dagpleje…
  Nu går de alle tre samme sted, for vuggestue, børnehave og friskole ligger på samme matrikel. Det er bare fedt!
  Yay for you. Det bliver I glade for!

 7. Mama skriver:

  Hvor dejligt for jer – har hørt det skulle være så svært, heromkring.
  TILLYKKE – er vel passende 😉

 8. Marlene skriver:

  KÆMPE TILLYKKE. Man føler sgu man har vundet i lotteriet, når man får en vuggestueplads i Københavns Kommune. Nørj, hvor er I heldige, suk. Bare det var os. Men vi starter jo så privat børnepasningsordning 1. feb, med alle de besværligheder, der dertil følger. Kom så vuggestueplads, til Vigga, tak. (Hun står nr. 11 og nr. 12).
  Vi flyver hjem fra Mauritius i aften… har været dejligt – men nu glæder vi os til at komme hjem og fryse (meget mærkeligt at skrive det).
  Vi tales ved 🙂
  Marlene

 9. julia skriver:

  den højest upassende kommentar til dit indlæg “dårlig dag” skulle altså have været her. men min mavedelle sad fast på tastaturet. undskyld. højest upassende var det. men som du kan se glæder jeg mig storslået på dine vegne. kom til at sætte mig op og råbe til manden at det der vuggestuepis det faktisk kan lykkes for nogen. og det var så der det piiiinlige og upassende skete. rundsktyk. KH

 10. julie skriver:

  Hej Julia – jeg flytter den for dig. Er nok bedst! Ellers er den virkelig upassende 🙂
  “HURRAAAAAA! eller Hu-FUCKING-ra! hvor er det bare megafedt! Har totalt optur og skåler her fra sofaen med dåsebajer til skærmen! Så sejt. jeg troede det var en urban legend at noget i den kaliber overhovedet KUNNE lykkes! Pissegodt!
  Kærligst J”
  – og tak.

 11. Trine skriver:

  Hurra for jer, og jublescener med konfetti 🙂
  … Der er måske noget om snakken med den dér vinkekat.
  Vink I bare goddag til gode morgener i fremtiden, hvis du er heldigere end så mange af os andre kan det endda lige frem være du får overskud til et dagligt morgenbad…
  (Hu-fucking-what??)
  Kh Trine

 12. @Takashimaya Din kommentar “Så virker vinke-katten jo!” fik mig til at tænke på en dansklærer-hobby krydret med for meget Malk de Koijn. Rim på flest mulige forlyder, vokaler og endelser, og se hvor du ender
  Nå knirker skinke-skatten ko?
  Det lyder lidt som en dårlig pick-up line, der kun virker, hvis man ser rigtig godt ud, eller hvis hun er meget meget MEGET fuld!

 13. julie skriver:

  Haha – jeg tror du mister de fleste med det der ko. Meeeeget få kvinder tænder på det 🙂

 14. Hehe, jamen jeg gav den heller ikke mange chancer for succes, men Julie:
  Nå, knirker skinke-skatten? har altså sin charme eller hva? Det er bare ordet ko der måske vil skræmme væk… damn det skulle jeg have vist i gymnasiet, alting ville have været meget nemmere;-D
  Tror godt nok der skal mere end et smil på læben og et glimt i øjet til, hvis man ikke allerede er kærester, for at undgå at få tæsk med en kold skulder:-)
  Så cirkler vintersmatten, ho
  Jeg ved faktisk at man indenfor det offentlige træner disse øvelser på højeste niveau. Tag bare PolitiMosteren:
  Kan du så fat’ det, Perker!
  Det kræver jo en vis form for øvelse at høre som en omsorgsfuld bekymring der i virkeligheden var ment som:
  Kan du så ha’ det, Perle?
  Når ingen køber det forklaring kommer hun bare med en ny: Nej nej nej, betjenten husker nu at han sagde
  Man sku ha sne, lærker! Fordi han troede at det var ornitologer der holdt vintertræf! Han blev bare lidt ivrig fordi det er en interesse de deler…

 15. Hej.
  Sad og læste dit indlæg, jeg bor selv på Frederiksberg hvor man jo er garanteret en plads, vel og mærke hvis man venter til ens barn er omkring et år.
  Men nu er har man ikke lige taget højde for at der på Frederiksberg indenfor de sidste par år er blevet født rigtig mange børn og man er nu nød til at slække på deres pasnings garanti.
  Så ja man er heldig hvis man får plads.
  Så stort tillykke men jeres plads.
  Nå men nu er jeg selv en total nørd indenfor denne her blogverden. Har lige oprettet min blog for 14 dage siden. Og jeg mp blankt erkende at meget af det her websprog er som kinesisk for mig. jeg fatter ganske enkelt ikke en skid.
  HVordan bliver man inviteret med i en blog gruppe og kan komme med i din f.eks?
  Hilsen Jeannet

 16. julie skriver:

  Hej Jeannet og velkommen til. Ja, der er blevet født flere børn end man regnede med, men også det at børnefamilierne bliver boende i byen og ikke flytter til provinsen er vist kommet bag på politikerne.
  Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med bloggruppe? Alle kan kommentere som de vil, det kræver ingen gruppe. Man kan så vælge at linke til de sider man selv læser ofte.
  Når du kommenterer på en andens blog, er det en god ide at skrive adressen på din egen blog, sådan at man kan finde tilbage til dig, og læse din og kommentere hos dig. Så ender det med at føles som om man er i en gruppe 🙂 Men ellers ved jeg ikke helt, hvad du mener?

 17. Julia skriver:

  Hej igen. TAK! Man vil jo nødigt være hende der ikke fatter en daddel i blogland.
  KH

 18. Anne skriver:

  …Så har du fået en vuggestueplads til Agnes, og derfor er du holdt op med at skrive?
  Eller: Håber du er så stille, fordi der sker en masse gode ting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.