Dårligt salg

Hvis man sidder og er telefonsælger, hvorfor tænker man sig så ikke om? Vil man ikke gerne sælge så meget som muligt?

I løbet af en aften, indenfor de sidste tre timer, er jeg blevet ringet op ikke færre end tre gange. Først af en der ville sælge mig et abbonnement på Jyllands Posten. Dernæst af GAD research, der ville spørge mig om noget med moderskab og holdninger. Og sidst, men ikke mindst, at nogen der ville sælge mig et abbonnement på magasinerne Junior og/eller Vores Børn.

Tror I jeg gad købe og/eller svare på noget som helst?

Hvad laver folk mellem 18 og 21? Især mødre med holdninger og manglende abbonnementer på børne magasiner? Ja, hvad tror I selv?

Vi laver aftensmad, vi tørrer snotnæser, vi spiser aftensmad, skifter bleer, tørrer røv, råber af vores mænd. Og så børster vi tænder, læser historier, synger sange og render frem og tilbage mellem værelser og stue i fast rutefart.

Og når vi endelig er færdige med det, hvad vil vi så? Snakke i telefon med åndssvage sælgere? NEJ! Sjovt nok ikke. Vi vil sidde ned. For første gang i dag. Og vi vil se tv. Især når der er doku om Jørn og det der med kvinderne der er gået ud af byen. Læser sælgere ikke tv-programmet? Burde de gøre. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Dårligt salg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.