Den der sag i Roskilde

Jesus altså, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige – klaphatte A/S – et firma med rødder i Roskilde??

Evnesvag kvinde kan ikke blive gravid. Dansk stat betaler for 6 – SEKS – insemineringsforsøg. Hun bliver endelig gravid. Dansk stat tvangsfjerner barnet.

Sådan – det er da kassetænkning – på den måde skal vi dælme hurtigt få fødselsraten i vejret herhjemme, og så er efterlønnen da reddet!

Hvor skal man STARTE??? For det første, så er insemineringer da pissedyre – hvorfor bruge seks af dem på en kvinde som så ikke må beholde barnet? Det er da helt kafkask. Og en tvangsfjernelse – er I klar over, hvad sådan en koster??? Synes de, de har penge til overs i kommune kassen dernede?

Og for det andet, og det er da det værste – de menneskelige tragedier i den her sag. Evnesvag eller ej, hun har da følelser. Hun elsker da det barn, også selv om hun måske ikke er i stand til at tage sig af det. Hvorfor skal hun så alle de inseminerings forsøg igennem, al den smerte og al den formålsløse håben og venten, og så lykkes det endelig – og så tager de det fra hende??? Og barnet? Produceret og født til at vokse op hos fremmede. Alletiders.

Personligt synes jeg ikke, hun skulle have haft det barn. Jeg ved godt, man ikke kan sætte sig selv som dommer over den slags, men nu havde naturen jo også netop dømt i hendes tilfælde. Hun kunne jo ikke. Men når man så vælger at tvinge hendes krop til at gøre noget, den egentlig ikke ville – så kunne man da godt lide overveje først, om hun overhovedet må beholde det barn. Og tage sig af det. Det er jo en farce!

Det minder mig om en ameriansk kvinde jeg engang så på tv. Hun havde født syvlinger efter at være blevet kunstigt befrugtet. Hun ville ikke have det der æg sortering, fordi hun var jo altså virkelig meget kristen, og når Gud nu havde valgt at skænke hende syv børn, så kunne hun da virkelig ikke vælge mellem nogen af dem. Så hellere sætte eget og samtlige udfødte børns helbred på spil. Halllooooo – Guds vilje, kone??? Guds vilje var da for fanden at du slet ikke skulle have børn! Du kunne jo ikke blive gravid! Du har allerede fiflet med natuen og Guds vilje, så det var da det mest latterlige argument nogen sinde.

Nogen mennesker er bare virkelig mærkelige.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Den der sag i Roskilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.