Det der med alder…

Alder er en meget sær størrelse. Om en uge fylder min søster 28, og ganske som jeg har haft det til alle hendes fødselsdage de sidste 10 år, så er jeg sådan lidt skeptisk. Kan det nu virkelig passe? ER det ikke i virkeligheden mig, der er 18, 22, 25, og nu 28?? Hvordan kan hun tilsyneladende indhente mig og blive ældre, når jeg nu IKKE føler mig spor ældre.

Og da jeg lagde min datter i seng her til aften, ville hun have at jeg skulle læse i stedet for far, som ellers plejer. Men jeg er så dårlig til det, sagde jeg til hende. Jeg er så doven, jeg gider kun læse EN sølle historie. Mor, sagde hun, og lagde sine små fedtede hænder på mine kinder – “du er jo den voksne. Du bestemmer over de små børn. Hvis du kun vil læse en historie, så gør du det! Se selv – jeg er meget mindre end dig!”

Mindre, ja. Men tilsyneladende også klogere?

Og nu sidder jeg og ser det der P3 Guld. Og ALLE er yngre end mig. Eller ser sådan ud.Alle de der Alphabeat, Dúne, Figurines, Oh no ono osv. Hvad er de? 12? Hvordan kan de havde en karriere og være kendte, i den alder? Og hvorfor har de pakket 80´erne ud igen? Og hvor gammel føler jeg mig lige, når jeg overhovedet tænker de her tanker?

Glæder mig til Tina Dickow kommer på. Hun er da et normalt menneske. På en normal alder. Med tekster man kan relatere til. Her henne på plejehjemmet. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Det der med alder…

 1. Ditte skriver:

  Hørt! Inde i mit hoved er jeg stadig 27, selvom alderen siger en 7-8 år ældre. Weird!

 2. Malenfant skriver:

  Hehe, jeg føler mig stadig som en 15 årig teenager, selvom jeg er 23. 😛

 3. Suzy Q skriver:

  Julie, jeg har præcis siddet og tænkt det samme. “Hvem FANDEN er født i 1984!” skreg jeg til manden. “Det er der altså mange der er…” svarede han.
  Hvad sker der, mand…

 4. Kirsten skriver:

  Kan sønnen min komme i lære hos din datter? Synes det ellers manglende to-årstrods er brudt ud for fuld skrue.
  Synes 28 er en fin alder 🙂 Men har det på samme måde. Hvordan kan nogle have en karriere og være yngre end mig, når jeg selv ikke engang har fundet ud af, hvad jeg måske og i givet fald og hvis jeg forsøgte og ellers var lidt dygtigere og smartere kunne tænke mig at arbejde med.

 5. Lone skriver:

  Hvad end der sker..så husk at jeg er meeeeeget ældre end dig, og jeg ser stadig fantastisk ud, har energi for 8 og er fuld af løgn 😉
  Kh
  Lone (der også nød P3Guld, og især Peter Palshøj…uhm!)

 6. Irene skriver:

  Ingen Tina Dickow, men ellers dejligt show – fra en læser født i 1982…
  Og hvad sker der med Nephew – kunstnerisk talent tsk tsk – det skal man efter min mening lede længe efter hos dem.

 7. julie skriver:

  Njoeh… jeg har nu et svagt punkt for ham Simon… men det er nok mest fordi jeg ved, han er far 🙂
  En læser født i 1982??? Ja, nu står verden da ikke længere. Det er ligesom med min søster – hun er fra 80 – I er jo børn! Det MÅ I være?!! Ikk?? JO.

 8. manna skriver:

  Min lillebror er også født i 80’erne og jeg har det på samme måde. Selvom han har større lejlighed end mig og er lige så langt i uddannelses forløb, så kan han da umuligt være en dag over 18.
  How did he do it?
  Ellers vil jeg godt skrive under på at Nephew er stærkt overvurderet. At Simon er fantastisk (helt vildt sjov, pæn, far og ret venlig) det er jeg helt enig i, men altså musikken……hmmmm????
  Er nok blevet for gammel?
  Men Tina hun er sku for sej. Der er jeg med dig hele vejen.

 9. Rikke skriver:

  Synes det var uhyggeligt første gang jeg havde lyst til at score en, der var fra det der 80-årti… hmm…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.