Det der twilight-ræs

Jeg gider jo ikke læse bøger på engelsk. I princippet ville jeg ønske, at jeg gad, for jeg kan godt se at det tit er fedest at læse ting på originalsproget for at få alle nuancer osv med.

Nå, men når jeg læser uden for arbejdstiden, så skal det være ren afslapning. Og så skal det være på dansk, sådan at jeg kan kværne bogen hurtigt, uden at tænke for meget eller blive distraheret eller forstyrret af et ord jeg måske ikke kender.

Så jeg er nødt til at vente på oversættelserne. Derfor har jeg først nu læst nr. 3 i den der Twilight serie. Og jeg vil vente på nr. 4 på dansk, så lad være med at afsløre slutningen hvis I kender den.

Jeg er bare lidt irriteret på de bøger. Jeg ved godt, de er amerikanske og der er helt klart kulturelle forskelle. Men behøver heltinden at være SÅ hjælpeløs? Ham vampyrkæresten er jo vildt overbeskyttende, grænsede til det psykotisk besidderiske og han skal bestemme om hun må hænge ud med varulve eller ej osv. Det er da for meget. 

Selv om jeg nu er færdig med 3´eren, håber jeg stadig at 4´eren tager en vild drejning og Bella ombestemmer sig og stikker af med ham den hotte varulv. Han er hot, han er sjov, han er rar. Ham vampyren er total styrende, hysterisk og helt ærligt, siden hvornår har en krop som “iskold, hård marmor” været særlig attraktiv?

De er spændende, meget. Plottet er interessant. Men jeg er herreirriteret på personerne. Jeg vil have mere hot action med ham varulven!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Det der twilight-ræs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.