Det er lørdag aften…

… og naboerne holder fest! – er jeg den eneste der altid husker den der halvdårlige satire med peter schrøder og hende den anden? Hvor de er sådan et par… bitten og flemming, tror jeg de hed? Det er vist fra start 90'erne… jeg boede i hvert fald stadig hjemme. Og den sætning kommer altid til mig, når jeg sidder her med det sovende barn og føler at jeg går glip af et eller andet.

Men det gør jeg jo ikke. Går glip af særlig meget altså. Måske en enkelt drink… men jeg har skumbananer!

Har været i et uforklarligt positivt humør hele den forgangne uge, helt uden grund. Måske det der AF kursus virkelig har givet mig nyt håb? Måske er det de 4 jobs jeg skal søge her og nu? Måske er jeg bare inde i en mindre hormonel fase? I hvert fald har jeg været glad inden i, selv de få gange jeg har været sur uden på. Det er da bizart, som ens humør kan forme sig. Måske er det udsigten til det snarlige efterår og store trøjer… 🙂

Og hver gang jeg får ondt af mig selv, så bliver det lige sat i relief af min søde kollega og alle hendes problemer med eks'en fra helvede. I fredags kom jeg op på kontoret efter min vagt og så sad hun bare og græd helt alene, ned i tastaturet mens hun arbejdede som en besat med den hjemmeside vi skal have i luften på tirsdag… Virkelig trist at være så stresset og så ked af det på en gang. Jeg greb mig selv i at ønske at jeg kunne vinde i lotto for hende, eller få hendes eks banket af nogle fyre her ude fra amager, men når det kommer til stykket er der så lidt man kan gøre. Jeg endte med at lave noget tekst til hjemmesiden for hende, så havde hun da det mindre at bekymre sig om.

Det har også vist sig, at jeg kan beholde de 11 timer i hellerup noget længere end først beregnet. Fordi jeg nu er på kursus, altså i aktivering, så får jeg aktiveringsydelse, og ikke dagpenge. Og det gør så at det ikke tæller med i de 52 uger jeg må få supplerende i. Så der kan lige lægges de 13 uger til, som kurset varer! Men jeg håber nu alligevel jeg får et af de her 30-37 timers jobs, som jeg søger. I Farum, Albertslund, Søllerød eller Espergærde. Åhh, offentlig transport…

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Det er lørdag aften…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.