Mandag

Så fik jeg søgt de to af stillingerne. Søllerød og Espergærde. Sidst nævnte kan jeg allerede nu sige, at jeg ikke får, for jeg kan ikke alle de mange ting med IT, som de lægger meget stor vægt på. Man skulle ikke tro, det var en bibliotekar de søgte. Der er alligevel også for lang transport tid… Den i søllerød vil jeg faktisk gerne have, for de lød rigtig venlige i telefonen, alle dem jeg har snakket med der.

Nå, men jeg sidder egentlig og er på mit kursus lige nu. Fik bare lov til at gå ud, for at skrive og maile de ansøgninger. De andre er ved at lære noget om telefonen og hvordan man undgår at være bange for den – hvilket – helt ærligt – aldrig har været et af mine problemer…

Havde fed dag i går, hvor vi besøgte Sara fra vuggestuen og hendes mor og far. De boede bare så pænt, så nu er mine flytte-om-købe-sovesofa-male og sætte lister op færdig i køkkenet – drømme i fuld sving igen. Bagefter drønede vi hjem og fik mad og så kom min søster og overtog klara og vi andre tog i biografen og så Drabet. Meget sørgelig film, men godt spillet af Beate og Jesper.

Nå, jeg må vel hellere vende tilbage til klasseværelset, når jeg nu har ordnet mine ting…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Mandag

 1. Grith skriver:

  Held og lykke med jobsøgning, og oplys mig lige, jeg troede faktisk du var i fast job, eller var det et vikariat?

 2. tine skriver:

  ja, held og lykke med jobsøgningen…
  Jeg ville også gerne se “Drabet” og jeg skal også finde tid til at se “Veninder”.

 3. Julie skriver:

  Grith – jeg er i fast job, men det er jo kun på 11 timer om ugen, og de supplerende dagpenge udløber snart. Det er heller ikke fagligt tilfredsstillende at arbejde så lidt. Det var fedt da Klara var lille og lige startet i vugger, men nu vil jeg meget gerne have noget mere at lave.

 4. kristina skriver:

  Måske der sidder en edderkop inde i røret?
  Håber de finder nogen bedre fobier til i eftermiddag.
  knus
  Kristina

 5. Lone skriver:

  Dueh….er du helt droppet ud af ND? Savner dig lidt der, for jeg når som regel kun at konsultere eet sted når jeg følger med i andres gøren og laden.
  Kh
  Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.