Drømmejobbet?

Overvejer om jeg burde søge det her job?

http://www.jobindex.dk/annoncer/40828.shtml

Eneste minus er, at jeg ikke kan spille poker og sikkert vejer 10 kg. for meget – mindst – til den der media appearence… men ellers lyder det som et herresejt job! Pokerdronning Jules.

Har været sydpå hele weekenden, først i Nyk.F. hos svigermekanik og dernæst i VordingB til barnedåb for sviger-niece. Som nu hedder Marie. Og Klara var eksemplarisk i kirken! Helt fantastisk stille og nærmest guddommelig. Præsten der i mod, havde krøllet pibekrave, skægstubbe og lignede en der ikke havde været i bad i flere uger. Bliv dog klippet og få et ordentligt arbejde, tænkte jeg, og lad være med at være så høj! Det lignede han havde stylter på under kjolen! Men hans prædiken var god, og så skulle vi holde 2 minutters stilhed og tænke over, hvad han havde sagt! Og i den stilhed rumlede kristoffers fasters mave SÅÅÅ højt to gange, at jeg kom til at fnise.

Klara blev hjemme sammen med mig i dag, og vi har bygget et slot af dublo klodser til smølfine, vi har set Askepot og i eftermiddag tager vi i Juletivoli sammen med min lillesøster.

Har stadig ikke hørt noget fra det sted, hvor jeg var til samtale i tirsdags. De er da nogen amatørnisser. Ikke et sted man som sådan gider at arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Drømmejobbet?

 1. tine skriver:

  Go for it Julie, hvis altså du kan spille poker.
  Lyder hyggeligt med Tivoli, jeg skal bare på arbejde. Og har desperat prøvet at få fri da min mand skal arbejde over. Men fri ku´ jeg ikke få, så nu tager jeg nok konsekvensen og søger en dagvagt. Jeg får ondt i maven af det her, aner ikke hvornår eller hvem der skal hente mine børn i institutionen…og det går bare ikke..
  fortsat god dag.

 2. Carina skriver:

  Altså Julie har du så travlt med samtaler og jul at du forsømmer os dine trofaste læsere???
  Skriiiiiv nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.