Eleanor og Park

Jeg læser virkelig mange gode bøger. Masser. Men ved du, hvor længe siden det er, at jeg har grædt over en bog? Det er længe siden. Jeg kan ikke engang huske hvilken.

Jeg er lige blevet færdig med Eleanor og Park, en roman af Rainbow Rowell, der udkommer på dansk d. 4.3.

20140205-220350.jpg
Og jeg sidder i mit køkken og tuder. Både fordi den er slut, og fordi jeg kan mærke den her bog helt ned i maven. Den første store kærlighed, 80’er musikken, akavetheden, usikkerheden. Det frie fald.
Hvis du nogensinde har elsket nogen, så skal du læse den her. Jeg skriver mere, når den udkommer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Eleanor og Park

 1. Helene skriver:

  Jeg elsker en god tudebog og nåede lige at tænke at den skulle jeg da nå at have fat i til skiferien i morgen – og så er den ikke udkommet endnu… bummer!

  Den sidste bog jeg tudede over var “Astrid og Veronika” (min kollega, der lånte den sad også og tudede i S-toget til og fra arbejde). Den kan også anbefales.

 2. Louise FB skriver:

  Må have fat i den bog – på engelsk – med det samme…

 3. Helle skriver:

  Sidder med en lidt flad fornemmelse. Har på baggrund af dine rosende omtaler af bogen fluks bestilt den hos min lokale boghandler. Nu opdager jeg så, at bogen bliver præsenteret på utallige blogs – forlaget har åbenbart temmelig rundhåndet uddelt læseeksemplarer og overalt modtager bogen de bedste anbefalinger (!?). Nu håber jeg virkelig at Eleanor & Park kan indfrie mine efterhånden tårnhøje foretninger.

  • thejulesrules skriver:

   Der er jo ingen garantier her i livet Helle, og jeg ved ikke om du og jeg deler smag 🙂 Men min omtale er ærlig og min egen, og jeg elsker den bog. Jeg forstår godt at Forlaget markedsfører den stort, det fortjener den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.