En odyssé ud i træthed

I mandags, var jeg så træt, at jeg glemte at tage på arbejde.

Min undskyldning er, at jeg normalt har fri om mandagen, men på trods af 4 kalendere lykkedes det mig altså at fortrænge, at jeg netop i mandags havde et møde med nogle dagpleje konsulenter og to arrangementer for børnehaver. Indtil min søde kollega ringede omkring kl. 9 og sagde, at hun var ked af at forstyrre mig, men hun ville bare lige høre, om jeg havde husket, at jeg skulle på arbejde.

Havde jeg ikke. 

Lidt et problem, eftersom stoffer havde fået lov til at tage min bil på arbejde. Så han måtte køre hjem og cykle tilbage (tak, igen, og undskyld) og så måtte jeg lyn-aflevere to børn og drøne nordpå. Nåede det dog til tiden og alle var glade. Undtagen mig, jeg var mest træt og pinligt berørt.

Tirsdag kan jeg ikke engang huske. Nårh jo, det var jo i dag! Fuck, jeg troede lige, det var onsdag??? Nå, men i dag så, var jeg også træt. Vi havde et videndelings møde om det nye netpunkt, men jeg kunne ikke fokusere (og de sagde ikke noget, jeg ikke allerede vidste), fordi jeg hele tiden læste forkert i teksten, i eksemplerne. 

F.eks. var der et helt afsnit om materialevurderinger. Men det kunne jeg ikke tage alvorligt, fordi jeg blev VED med at læse ordet materiale som malaria. Det gav følgende interessante tekst:

“Basen med malariavurderinger indeholder vurderinger af forskellige malariatyper målrettet mod malariavalg, malariaorientering og formidling af malaria i folke- og skolebiblioteker.”

– hvilket både giver mening og overhovedet ikke giver mening!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til En odyssé ud i træthed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.