Nå, men så tog jeg lige til U2 koncert…

– der er jo ingen grund til at sidde hjemme og kede sig med Disney Sjov HVER eneste freakin´ fredag.

Heldigvis var det ikke nødvendigt at leje et lille fly eller noget, for min søster og jeg tog ikke til udlandet for at se koncert. Vi tog til byen. Til Planetariet. Som i øjeblikket viser en koncertfilm med U2, fra Vertigo turneen i Sydamerika, i en 3D udgave. U23D. Manner!

Manner, manner, manner!

Det VAR faktisk næsten som at være der selv. Og endda på en måde mere behageligt, for vi stod ikke i kø i timevis, og vi blev ikke mast overhovedet. Mit tøj var heller ikke gennemblødt bagefter – selv om, spørger I mig (og det gør I jo, altid, det ved vi) så er gennemblødt tøj rent faktisk en del af charmen ved en live-koncert.

Lyden var koncert-agtig og vi overvejede, om vi burde have haft ørepropper med. Men så var det heller ikke værre. Vi havde rigtig gode pladser, midt for på række 8, og det skal man have. Så er det bedst.

u23d 

Hvordan forklarer man 3D? Ja, det er jo noget med at det var ligesom virkelig at være der. Bono rakte armen ud, og sang “whipe your tears away, whipe your bloodshot eyes” og RØRTE nærmest ved min kind, og jeg følte, at han forstod mig og vidste, hvor lidt og hvor afbrudt jeg sover om natten. Han rørte ved mig, mand! Ligesom dengang i Forum.

Mikrofonstativerne stak ud så man følte man kunne række frem, og tage mikrofonen fra dem. Man var helt oppe i hovedet på The Edge, helt omme bag ved Larrys trommer, hvor man kunne nærstudere hans lille set-up med drink, tissues og skraldespand til samme. Jeg tænker, at man nok skal sørge for ikke at have svedige hænder, som trommeslager? Vi var helt henne og røre ved Adam Clayton og hans bas, og ja, han er også übercool så tæt på.

Nogen gange var vinklen som om, man stod nede blandt publikum, og så rakte de armene op foran en og hujede og jeg skulle virkelig sidde på mine hænder, for ikke selv at række dem op og råbe wiiiiiiiiiiiiiii sammen med mine med-koncertgængere.

Da de spillede den der sang Bono skrev til sin far, you can´t always make it on your own, var det simpelthen så smukt og så virkeligt og så tæt på, at jeg blev helt rørt og fældede en tåre, alt i mens jeg havde gåsehud, sommerfugle i maven og mælken løb til! Det var en FED koncert, og jeg skal derind igen. Tænk, for kun 145 kr. kan man HVER aften tage til U2 koncert. Hvis man har tid, ikke? Og lyst.

Når man har købt billetten får man også adgang til en lille scene, hvor de viser 4 kortfilm i 3D uafbrudt dagen lang. Vi nåede at se en om havets monstre, mens vi ventede, og den var også sjov. Og egentligt ret uhyggelig, med de der skræmmende fisk helt henne at nærmest slikke en i hovedet. Hvis de altså havde haft tunger. I ved, hvad jeg mener.

bono 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Nå, men så tog jeg lige til U2 koncert…

 1. Valdemarsro skriver:

  Nøj manner, det gad jeg da virkelig godt ind og se. Helt vildt! Men det går nok ikke lige nu, jeg vil med garanti gå i fødsel lige der hvor Bono rører ved min kind -det vil jo både være rigtig rart at få det i gang nu, men også en smule upraktisk lige der…
  Skal, skal, skal ind og se dem igen næste gang de kommer til Danmark, det er stensikket!

 2. Trine-Talks skriver:

  Det lyder fedt :0)
  Jeg er også kæmpe U2 fan – og har været det i rigtig rigtig mange år. Tror nok jeg har stort set alt med dem. Håber jeg .

 3. Mariahønen skriver:

  Ok du får virkelig solgt planetariet og 3D virkelig godt. Jeg har fået den vildeste lyst til at komme ind og se det snarest!
  Nu er jeg jo også U2 fan og var vist også til Vertigo da de var i DK sidst. Åh det var livet før baby…

 4. julie skriver:

  Jamen IND med jer! Det er så fedt og jeg skal helt klart derind igen. Og jeg har sammenligningsgrundlaget i orden. Har været til 4 U2 koncerter.

 5. Anne skriver:

  Julie, ved du hvor længe de bliver ved med at have den på programmet? Jeg vil simpelthen så gerne se den, men har vist ikke lige mulighed for at komme til kbh. igen før midt i juni.

 6. Julie skriver:

  Vi spurgte, og han sagde at de regnede med at beholde den til august!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.