En uge på en dag

Jeg stod op 6.30, afleverede Agnes kl 8. Var på arbejde 8.20, skrev og besvarede mails, skrev noter rent, rettede og sendte projektbeskrivelse. Spiste frokost, skrev flere ting. Cyklede så fra Brønshøj til Vesterbro og mødtes med Lisa. Brugte 20 min på Siden Sidst. Besøgte så forfatter, optog podcast, lo en del. Cyklede tilbage til Brønshøj og blev vist rundt i kommende plc som jeg skal have 15 t/ugen på en eller anden måde. Cyklede til Vanløse, tog metroen til Nørreport, spiste sushi, gik i bio med Emil og så Isle of Dogs. Forrygende. Tog bus hele vejen hjem. Kom i tanke om Agnes, som jeg så i morges, men som det føltes som om der var gået en hel uge siden jeg så sidst.

Hvis resten af ugen kommer til at føles lige så lang, så er vi i august på fredag og jeg gik glip af sommerferien.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.