Er vi ikke allesammen lidt underlige?

Bare sig ja. Tak.

Jeg gik i gymnasiet med en pige, som var bange for højder. Ikke så meget for at være højt oppe i sig selv, men bange for den lyst hun fik til at hoppe ud fra det høje sted.

Sådan har jeg det også lidt, med noget andet. Jeg er ikke så bange for at køre stærkt på motorvej. Men jeg kan godt blive lidt bange for den nysgerrighed jeg har efter, hvordan det mon er at køre galt. Den kraft sådan et sammenstød udløser må være helt utrolig. Gad vide om bilen ville flyve? Eller rulle rundt? Man forestiller sig jo næsten ikke at den kan, men altså – det kan den jo.

Ville man føle sig vægtløs? Ville tiden gå i stå? Ville livet passere revy for ens indre blik? Hvor voldsom er sådan en kraft?

Nå. Men et er nysgerrighed, noget andet er handling – og SÅ skør er jeg altså ikke. Min veninde fra gymnasiet er heller ikke hoppet ud endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Er vi ikke allesammen lidt underlige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.