Nyt fra REM

Det er jo altid interessant, når der kommer nyt fra REM. Nogen gange på den gode måde og andre gange desværre på den skuffende måde. Deres nye album udkommer d. 7.3. og de er allerede gået i gang med at fremvise videoer til nogle af sangene. Også lidt sært – man når jo at have hørt det hele inden pladen kommer. Sådan var det da ikke i gamle dage, da vi sad der i hulen sammen med dinosaurerne? Og ventede i spænding. Nu kan vi fandme downloade alting lovligt længe inden pladen er ude. Gad vide, hvorfor de gør det?

Nå, men hvad enten sangene er pissefede eller skuffende, så er en ting altid sikkert. Michael Stipe er übercool. Det kan man regne med. Han er lille, han er sej og han er helt sin egen. Ligesom visse andre vi kender. Og jeg mener ikke Brandon Walsh. Eller Kylie. Eller Prince. Selv om han er da også lidt sej. Nå.

Men hvad sker der for Michael nu, med det fuldskæg? Og så gråt… jeg kan ikke finde ud af, om det er hottere end hot, eller om han egentlig ikke bare ligner min far nu??

Der er en video her, hos Rolling Stone.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Nyt fra REM

 1. Marie skriver:

  HOT!!

  (gad vide om man (og her snakker vi igen om mig) kan kommentere for meget på alting)

 2. julesrules skriver:

  Næh 🙂 Nu er vi jo naboer. Jeg må se at oppe mig ovre hos dig.

 3. Anne skriver:

  Jeg har godt set det skæg, og jeg er totalt skuffet og bliver nødt til at forsøge at glemme det, når jeg hører musikken. Skyldes muligvis at min far havde sådan et skæg, indtil jeg var 8-9 år. Og ikke et ondt od om det, men Michael skal IKKE ligne far til 7-årige mig!

 4. Julie skriver:

  Men han ligner virkelig også min far. Og jeg er 34!

 5. Konen skriver:

  Altså, nu er jeg faktisk som regel til skæg (i hvert fald i et vist omfang) men lige Stipe skulle nok lade være. Han skal ikke skjule så meget som en millimeter af sin helt fantastiske krop bag al den behåring. Men på den anden side, så synes jeg aldrig rigtig han er ligeså pæn på billeder som i virkeligheden. Åh, når den mand bevæger sig på scenen… *suk*

 6. Lene skriver:

  Nyt for mig at REM er igang med endnu et album – glæder mig til at høre mere, det lyder bestemt som de har fundet tilbage til stilen fra Monster! Men hvad læser man.. de turnerer ikke, øv øv!
  I øvrigt så synes jeg Michael’s skæg er OK, han prøver jo konstant at forny sig, og det er da at foretrække frem for en blå stribe henover hovedet. Men når det er sagt, så må han også gerne rage det af snart… vi HAR set det nu.
  I øvrigt synes jeg stadigvæk Kashmir’s Kasper Eistrup kan minde lidt om Stipe, skægget, følsomheden og de skæve tekster.. har altid set dem som en dansk pendant til giganterne fra Georgia – anyone agrees??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.