Fed ferie

Så har jeg haft en uges ferie, og det er muligvis den bedste og mest afslappende ferie nogensinde. Jeg har absolut intet lavet, men har alligevel været i gang hver eneste dag og fået meget ud af ugen.

Har trænet fitness mandag, onsdag og fredag. Hver gang omkring 1½ time efterfulgt af sauna og en jordbær smoothie med maya. Har IKKE shoppet i fields bagefter! Jo, vi prøvede da lidt i topshop, men det var ikke godt nok.

Var ude og spise med mødregruppen onsdag, var på 2 cafeer med maria j, torsdag og havde en hyggelig aften med film, med stoffer fredag. I dag skal jeg lige ind til byen nogen timer og ellers skal jeg slappe af hele weekenden. Så jeg er klar til fitness mandag igen. Skal ellers love for, at man kan mærke det i sin krop. Mine muskler ER der. Det er jeg ikke i tvivl om. Og som altid når min forbrænding sættes op, så er jeg skrupsulten hele tiden. Så jeg må sørge for at spise korrekt, for ikke at gå helt galt i byen. Det var det samme, da jeg var gravid, og også længe før det, dengang jeg løb regelmæssigt i en periode.

Klara har det fint. Hun er begyndt at sige "hva er det her?" i stedet for bare hva er det? Og så siger hun alle tingene i ansigtet, næse, øjne, mund, hår, kind, og hun siger det meste af sit tøj, strømper, bukser, bluse, trøje, hue, støvler, sko og sutsko. Hun er begyndt at spise lidt mere igen, og Den Gode Pædagog D. sagde også at det er helt normalt for alderen, at de ikke gider spise aftensmad. I torsdags havde vi en selv-arrangeret forældre-hygge eftermiddag, bare for vores stue. Der er pt 8 børn på stuen, og 2 pædagoger. Det var SÅ hyggeligt. De andre forældre er søde og nemme at snakke med, og ud af de i alt 16 forældre er vi så tre bibliotekarer!! Hvad er odds'ne lige for det? Og den ene af dem er fra samme årgang (2001) som mig. Jeg synes nok jeg havde set hans ansigt et sted før.

Nå, men nu har klara spist sin grød, så nu skal vi lave noget andet…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Fed ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.