Fed ferie

Så har jeg haft en uges ferie, og det er muligvis den bedste og mest afslappende ferie nogensinde. Jeg har absolut intet lavet, men har alligevel været i gang hver eneste dag og fået meget ud af ugen.

Har trænet fitness mandag, onsdag og fredag. Hver gang omkring 1½ time efterfulgt af sauna og en jordbær smoothie med maya. Har IKKE shoppet i fields bagefter! Jo, vi prøvede da lidt i topshop, men det var ikke godt nok.

Var ude og spise med mødregruppen onsdag, var på 2 cafeer med maria j, torsdag og havde en hyggelig aften med film, med stoffer fredag. I dag skal jeg lige ind til byen nogen timer og ellers skal jeg slappe af hele weekenden. Så jeg er klar til fitness mandag igen. Skal ellers love for, at man kan mærke det i sin krop. Mine muskler ER der. Det er jeg ikke i tvivl om. Og som altid når min forbrænding sættes op, så er jeg skrupsulten hele tiden. Så jeg må sørge for at spise korrekt, for ikke at gå helt galt i byen. Det var det samme, da jeg var gravid, og også længe før det, dengang jeg løb regelmæssigt i en periode.

Klara har det fint. Hun er begyndt at sige "hva er det her?" i stedet for bare hva er det? Og så siger hun alle tingene i ansigtet, næse, øjne, mund, hår, kind, og hun siger det meste af sit tøj, strømper, bukser, bluse, trøje, hue, støvler, sko og sutsko. Hun er begyndt at spise lidt mere igen, og Den Gode Pædagog D. sagde også at det er helt normalt for alderen, at de ikke gider spise aftensmad. I torsdags havde vi en selv-arrangeret forældre-hygge eftermiddag, bare for vores stue. Der er pt 8 børn på stuen, og 2 pædagoger. Det var SÅ hyggeligt. De andre forældre er søde og nemme at snakke med, og ud af de i alt 16 forældre er vi så tre bibliotekarer!! Hvad er odds'ne lige for det? Og den ene af dem er fra samme årgang (2001) som mig. Jeg synes nok jeg havde set hans ansigt et sted før.

Nå, men nu har klara spist sin grød, så nu skal vi lave noget andet…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Fed ferie

 1. Carina skriver:

  Der er ikke noget som ferie. Dejligt med noget tid til sig selv.
  Knus Carina

 2. Sanne skriver:

  hmm kender faktisk en bibliotekar der blev færdig deromkring… han hedder ikke Michael jeres forældre-mand vel??
  Det lyder som en god (og velfortjent) ferie! Altid rart når man kan se tilbage på en ferie og tænke den var rigtig god frem for kun “øv jeg vil have mere”

 3. Carina skriver:

  Altså Julie. Jeg har lige startet den igår. Jeg havde så meget på hjerte at jeg havde fremdateret tre indlæg på ND og det var jeg ret træt af. Så havde jeg oven i købet en fredag aften helt alene, så den skulle jo bruges på noget.
  Bare rolig du er ikke gået glip af noget.
  Knus Carina
  PS God ide med legepladsturen, overvejer om den skal være overspringshandlingen for rengøringen.

 4. kristina skriver:

  Hmm er det ikke altid “øv jeg vil ha mere”? også når den har været god, eller specielt når den har været god.
  Men du har ærligt fortjent det Julie!!! – og fedt at du får trænet så meget
  knus
  Kristina

 5. Liza / FruLilla skriver:

  Hej Sveske ! Jamen jeg har altså slettet den weblog på msn – enten var det mit hovede den var gal med, eller også så VAR deres system bare uoverskueligt ?? I hvertfald har jeg startet en her http://lizas.smartlog.dk/ og ser om jeg kan finde ud af det her ?? Computergeni er jeg absolut ikke… Dejligt din ferie gik så fint ;-)Knus, knus og kram

 6. kristina skriver:

  Kære Julie
  Hvorfor er det altid MIG der skal pibe???
  Nu savner jeg dig igen.
  knus
  Kristina

 7. Carina kylle_rylle skriver:

  HJÆLP: Hvordan lægger man billeder ind på bloggen??? Kan det store orakel mon hjælpe en uoplyst sjæl.
  Knus

 8. Carina kylle_rylle skriver:

  Tusinde tak. Jeg anede ikke det var så let. Sad og prøvede alle mulige og umulige koder. Godt jeg ikke spurgte en af nørderne i kælderen de havde ligget flade af grin.
  Knus Carina

 9. Carina kylle_rylle skriver:

  Lidt fjollet, jeg HAR jo gjort det en gang allerede Hmm overvejer lige den med et billede i banneret. msn??? Så meget opppe på beatet er jeg ikke *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.