Den nye slim shady

Nårh ja, den træning. Det kan jeg da altid skrive noget om.

Det gik jo for sig igår, og det var alletiders. Ham trænerfyren viste mig rundt sammen med en ældre dame, som også skulle starte. Han spurgte, hvad vi normalt lavede – nok for at fastslå niveauet – og hun kørte løs med, hvordan hun både cyklede, og gik meget, stod på rulleskøjter og havde et meget meget fysisk tungt arbejde! Okay dame, tænkte jeg, hvad laver du så her, hvis du er så damn fit??

Jeg måtte jo erkende at min daglige motion består i omkring 30 min. gang til og fra stationen, bære 12 kg. barn op på 4. sal og cykle 20 min frem og tilbage til vs. Dvs ikke det helt vilde. Men efterhånden som vi kom i gang, viste det sig at de 8 år her på 4. salen ikke har været forgæves. Mine lårmuskler fejler i hvert fald ikke noget. Jeg kunne tage ligeså mange kg som ham trænerfyren, på sådan en ben-maskine, og hende der "super-woman" måtte have sat den 35 kg. ned i belastningen. HA ha, tag den, blærerøv.

Så viste han os nogen flere maskiner og tvang mig til at lave 12 mavebøjninger, den nazist. Men jeg kunne godt. Hårdt bliver det bare i morgen, når jeg så skal lave 3 x 12. Så roede jeg 2000 meter og døde ikke engang. Og så kom Maya, og jeg fulgte hende lidt rundt og cyklede lidt mere og snakkede fanden et øre af, om min rådne fredag aften.

Så en tur i svømmepølen, ind i bad, i med noget hårkur og så 20 min. i sauna. Ahhhhhhhhhhhhhhhh, nyt og absolut bedre menneske! Følte mig strålende og total fit bagefter, og skyndte mig at drikke en strawberry smoothie i juicebaren ved siden af. Så det er ingen overdrivelse at sige, at jeg glæder mig faktisk til i morgen, når jeg skal derud igen, og jeg skal nok ende med at elske at komme der. Der var en god og behagelig stemning og ingen onde silikone-implanterede københavnerduller. Kun småfede mødre og en masse lækre mænd. Og nogen mindre lækre mænd også.

Jeg har jo ferie hele ugen, så idag har også været en luksusdag. Først ned med Klara, så akupunktur og massage – det var 5. behandling i dag og min eksem er helt væk næsten. Det klør ikke mere og mine hænder er pæne igen. Gudskelov for kinesere! Så lige forbi magasin og deres udsalg. Jeg ved godt I alle sammen synes jeg bruger for mange penge, men jeg har dem jo. Jeg aner ikke hvor de kommer fra, men det løber jo rundt for mig. Fik nye FCUK jeans og dejlig let rützou-top i bomuld. Synes Rützou har sat priserne ned… 300 kr. er da ikke dyrt, vel?

Min søster henter Klara i dag fra vs og hygger sig lidt med hende, og så bliver hun her og spiser. Vi skal have hjemmelavet pizza, og her vil jeg godt lige føre mig lidt frem – den er jeg altså god til at lave!

I morgen skal jeg fitnesse og hygge med maya og om aftenen skal rytmikmødrene spise på Kostbar inde i byen. For første gang i md's vis er det lykkedes at samle alle 5! Glæder mig som et lille, meget fit og spænstigt, barn!

Og tak for jeres tanker og omsorg og gode råd. Og hvem fanden er julie_a-fan???

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Den nye slim shady

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.