Fejring af rejser!

Lad os fejre det med rejser. Jeg tager vest på og masSøren har lige været øst på. Derfor trænger han nu til opmærksomhed, og det vil jeg helt sikkert også gøre, når jeg kommer hjem.

MasSørens opfattelse af opmærksomhed indebærer så, at han giver andre opmærksomhed. Derfor kan du nu, i en lynhurtig runde, være den heldige vinder af en omgang opmærksomhed hos masSøren. Den er steget i værdi siden sidst, fordi han nu er færdiguddannet og endnu dygtigere end før. Men desværre kommer han ikke så tit til Århus mere, så hvis du vælger at deltage skal du være parat til at rejse til Sjælland efter opmærksomheden. Hvis jeg kan tage til USA, så kan du da også tage til Sjælland.

Så, hvis du vil have noget opmærksomhed og give masSøren noget opmærksomhed, så smid en kommentar. Du behøver ikke stå på hovedet, holde vejret, oprette en blog, linke eller love at elske mig forevigt, men det er okay, hvis du gør. Whatevs.

Jeg trækker lod når jeg får lyst, lige pludselig, men i hvert fald inden jeg tager afsted til staterne. Uhh!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

30 Kommentarer til Fejring af rejser!

 1. Charlotte skriver:

  Jeps vil meget gerne have muligheden for at give min datter en gang opmærksomhed fra masSøren – så Julie – MIIIIIIIIIIIIG , nå det hjælper nok ikke at råbe:-) Rigtig god tur til det store land.

 2. Susanne skriver:

  Åhhhh jeg trænger sådan til at få løst op i min skulder, hvor min feberhede 4 årig har ligget den sidste uge. Og i nakken, som strammer sig sammen til en næsten konstant spændingshovedpine………
  Skynd dig at trække lod, jeg kan næste ikke vente. Og rigtig god tur til USA, det er så meget at opleve i “Guds eget land”
  Kh
  Susanne

 3. julie skriver:

  Det er da lige mig, sådan noget massage dér!

 4. ulla skriver:

  Mig mig mig mig mig. Væææælg miiiig.
  Pretty please:-)

 5. Signe - mor til tre skriver:

  Nøøøøøøj – det kunne jeg godt tænke mig 😉

 6. Simon skriver:

  Et så godt tilbud er nok til at en mand, er villig til at skrive en kommentar på din blog…
  Go rejse til Amorika

 7. Helene Holmen skriver:

  Jeg kunne rigtig godt bruge noget opmærksomhed! Og såmænd også en god gang massage. På trods af en stor dobbeltseng vågner jeg de fleste morgener helt forkrampet på kanten af madrassen fordi min datter i løbet af natten (hvor hun sniger sig ind) har indtaget det meste af sengen, med det reultat at jeg er godt stiv i nakken…

 8. Line fra vanløse skriver:

  Her!!
  Og skulle vi ikke lige ses, når du har været i USA og alt det dér?? :o)

 9. Dorteskov skriver:

  uuuh det gad jeg godt blev mig, har kigget på siden flere gange, men har ikke 600kr 🙁
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 10. Astrid skriver:

  Øjjjj – det vil jeg altså gerne, Julie. Arbejdet sluger ret meget af min tid i øjeblikket, som du nok har gættet, så et øjeblik med ren selvforkælelse ville sørme være værdsat. Uhadaja. Havde i øvrigt dig og Anne i tankerne, da jeg skrev om mailen fra min medarbejder – totalt sjovt. Kend dem på humoren! 😉

 11. Maja skriver:

  Hm, det kunne jeg da godt bruge 🙂 Glæder mig allerede!

 12. Ann-Therese skriver:

  16 er mit yndlingstal, så måske vinder jeg? Det vil jeg i hvert fald rigtig gerne :o)

 13. Charlotte skriver:

  Den er jeg med på! Efter at have kørt bil 7 timer idag trænger jeg i den grad til massage. Jeg må dog nøjes med manden til jobbet i aften:-)

 14. Mette skriver:

  Træk du bare lod. Jeg melder mig i kampen uden at love en pokkers masse.
  Jeg er bare mere misundelig på den der rejse til USA i en tid med spareplaner i kommunerne og alt det der. Så er det dælme dejligt, at der er nogle chefer der alligevel finder pengene og forstår vigtigheden af faglig udvikling.
  Mette

 15. MieMokken skriver:

  Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigg…. gi den til mig, la mig vinde, kom nuuuuuu, jeg trææææænger altså.
  Og så god tur, i øvrigt 🙂 Og weekend…

 16. Pia Cullen skriver:

  Jeg elsker dig FOREVVVVVIIIGTTTTT…på den der dajlige dajlige “se mig, jeg er stalker typen” 😀 Eller….du ved….jeg kan bestikkes med sushi…og massage, hvis du vil slippe 🙂

 17. Nina skriver:

  Ah men nåpr du får lyst til at trække så træk bare mig, ik’? God weekend 🙂

 18. Marianne skriver:

  Jeg kunne godt trænge til sådan en omgang opmærksomhed!

 19. Konen skriver:

  Ej, nu må det snart være min tur til at vinde i noget! Har også herreondt i ryggen! 😉
  God tur til de der stater, i øvrigt. Er overhovedet ikke misundelig.

 20. Betina skriver:

  Min zoneterapeut har lige sagt, at jeg trænger til en gang skuldermassage, da jeg er lidt skæv i den ene side. Og med alle de hormoner, jeg i øjeblikket bliver fyldt med i behandlingen for at blive gravid, så ville en gang massage ikke være så ringe 🙂

 21. julieumulie skriver:

  Jeg vil kysse dine fødder for altid.. føde dine børn og og og… æhh!

 22. trinetrine skriver:

  Ta’ miiiiiiiiiig 🙂

 23. Maria skriver:

  Lændeondt på gravidmåden (26.uge, laaaaaaangt igen). Burde være et sikkert vinderkort.

 24. Sanja skriver:

  Har lige smadret min skulder i det vildeste saftevandpågulvetstunt, så jeg kunne også godt trænge til lidt forkælelse, snøft.
  Og hey, jeg elsker dig også og bestikker gerne med sushi og kage og cola og alt muligt når du kommer hjem fra ydlandet 🙂

 25. Fab Annette skriver:

  Mig.

 26. Nina Lerche skriver:

  Øj det kunne min ryg godt trænge til 🙂

 27. Anne Lotte skriver:

  Smider lige et lod i puljen, hvis jeg vinder, kunne det blive en god gave til søsteren min, der heldigvis befinder sig på Sjælland, og derfor sagtens kunne komme afsted til den massør der 🙂

 28. Lis skriver:

  Ja tak! Og rigtig god tur. 🙂

 29. Rikke skriver:

  Næeh, hvor kunne det være dejligt…

 30. Åhh hvor jeg trænger til at komme i hans “kløer”! Jeg vil også være med!!
  Kære Julie, riiiiiigtig god tur! Og sushi, uhm det lyder som en hyggelig aften.
  Kh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.