Ferie

Vi har ferie nu. Det er godt nok.

Stoffer og Klara var i Planetariet i weekenden. Og i dag var vi i Tivoli hele dagen. De havde turpas og jeg havde Agnes, og så prøvede de ellers alle de vilde ting. Klara var i snurretoppen to gange. Hun var så lykkelig og glad, for hun havde glædet sig såå længe. Hun elsker Tivoli men vi kommer der egentlig ikke så tit. Der er for mange turister året rundt. Her er Agnes, som i korte stunder kan finde ud af at sidde lidt op efterhånden – man er vel snart 5 mdr. Det var kun bygevejr om formiddagen, så blev det sol.

agnes 

Ferien kommer til at bestå af lutter hyggelige og børnevenlige ting. Vi skal i sommerhus ved Marielyst nu her når det gode vejr kommer tilbage. Og torsdag skal Klara i cirkus med farmor og farfar. Så skal vi hygge med andre mødre og børn, og vi skal en tur til Fyn til mormor og morfar. Vi skal også nogle dage til Jylland, på bondegårdsferie. Et sted i midtjylland med heste og katte og geder og høns og kaniner og afslapning. Og i køreafstand til Klaras version af himlen – Legoland. Vi tager også i Givskud løvepark, fordi vi jo alligevel kommer gratis ind med vores Zoo årskort.

Til sidst, efter alt det her, slutter vi af d. 10.8. med en dejlig barnedåb for Agnes, hjemme i Vanløse. Vi har lejet en cafe og får buffet og alting serveret. Og jeg glæder mig rigtig meget. Så det er jo ikke for sent at lave navnet om… er hun alligevel en Debika? En Baloo? En Kiki eller en Coco? Skal vi stave det Agyness? Nej. Hun er bare Agnes Sofie, er hun. Hun er perfekt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Ferie

 1. Kirsten skriver:

  Ey Julie… så kommer I da en tur hen og besøger mig, når I skal på bondegårdseferie. Det må da ligge lige i nærheden. Med mindre det er i næste uge, hvor vi tager i sommerhus i nærheden af Ribe?

 2. Kirsten skriver:

  Og ps.
  Agnes Sofie ser helt perfekt ud. Og bestemt ikke som nogen Baloo eller Agyness.

 3. julie skriver:

  Det er Silkeborg, ikke Kirsten… joh… kommer du på msn?

 4. Tina skriver:

  Hej Julie.
  Jeg kunne ha’ svoret for 3-4 mdr. siden, at Albert skulle være enebarn. Nu under jeg ham så meget en søster eller bror – og er selv skruk…… Efter at have læst så meget godt og lærerigt fra dig, vil jeg gerne – MEGET GERNE – have et barn til. Jeg er selvfølgelig ældre end dig (38), men det kan vel nås endnu…… eller?
  Du skriver i øvrigt fantastisk godt. Skulle du ikke overveje en bog?
  Sommerhilsner fra Tina

 5. julie skriver:

  Ja jeg siger GO for it, Tina! Hvor gammel er Albert? Jeg er i hvert fald helt vild med at se Klara og Agnes elske hinanden. Lige for tiden er det store hit titte-BØH, hvor Klara råber BØH og Agnes skriger af grin. Jeg skal også have flere. En eller anden dag. Er stadig stor fan af den store aldersforskel, så vi giver lige Agnes 3-4 år i smørhullet alene.
  Overvejer tit bøger, men har ikke disciplinen. Plus, at jeg elsker det her så meget. Det er min hobby, min fritid. Er bange for at ødelægge det med krav, disciplin og deadlines.

 6. Kristoffer L. skriver:

  Hov hov, går du rundt med hemmelig planer om at skifte gemalen ud….jeg skal altså ikke have flere børn;-)

 7. Sanne skriver:

  Se det er humor – mand skal ty til kommentare på kvindes blog for at få hende i tale. Kan vi mon en dag støde på et frieri her på siden live i en kommentar?? :o)

 8. Pollyanna skriver:

  Hæ hæ elsker kommentaren fra den – vordende far til 3? Da jeg gerne ville have et barn nummer 3, sagde min ældste datter: “Så flytter mig og far!” Så vi fik en hund i stedet. 😉 Den fælder mere, men sov ret hurtigt igennem. Den drikker heller ikke øl, hvilket man lærer at sætte pris på, når børnene, når en vis alder.

 9. Sku’ hilse fra Jette (‘s Diner) Julie og spørge hvornår du kommer forbi 🙂 Hun laver da store portioner, må man sige. Vi gik ikke sultne derfra. Nu går turen til smørmåsen. Tak for dine tip.

 10. Karen skriver:

  Jettes Diner i Svendborg – Årj det bringer minder frem…

 11. Lisbeth skriver:

  Lige en kommentar om Givskud, hvor vi var sidste år, også på Zoo pas…Fantastisk sted og und jer selv den pakke med cd og bog man kan købe ved indgangen. Cd’en er helt fantastisk, fortæller om alle de dyr man ser, lige præcis når man kører forbi dem.. Jeg kunne aldrig have fortalt mine drenge alt det vi så, og så kostede pakken kun 50 kr. (2007)… Rigtig god tur!

 12. Julie skriver:

  Musikvideoer?? Sker da jævnligt?? Jeg forstår ingen ting. Og ham der Kristoffer er et falskneri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min ville aldig bruge et ord som “gemalen” OG han ville efterlade en gyldig email adr. OG han vil gerne have en milliard børn, med sådan en steg som mig! HA!

 13. Krydderkværnen skriver:

  Hej igen…Jo altså. Jeg vil jo helt vildt gerne tilføje en musikvideo fra Youtube til min blog, men jeg aner simpelthen ikke hvordan man gør. Og det ser ud som om du har ret godt styr på det. 🙂
  Hilsen @nj@

 14. Krydderkværnen skriver:

  Hej Julie
  Jeg bliver bare nødt til at vide hvordan du sætter musikvideoer ind i dine indlæg?
  😀
  @nj@ aka Krydderkværnen

 15. julie skriver:

  Nårhh – ok, så er jeg med. Inde på youtube finder du den video du vil have, så ude til højre står der en linie med kode – der står “embed” og så en masse kode. Den kode copy paster du bare ind i din blog – eller det kan man i hvert fald med smartlog – jeg ved ikke om det virker med alle blog-systemer. Meget nemt.

 16. Krydderkværnen skriver:

  Super…det vil jeg da lige prøve.
  Tak skal du have
  @nj@ aka Krydderkværnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.