Fest og hjem igen

Hvis der er nogen som synes, at den her skrifttype er grim og at bogstaverne er for store, så kan I takke kriss. Om det er alderen der trykker eller hendes arbejde der styrer for meget er uvist, men hun kunne ikke læse den anden skrifttype på sin arbejds pc. Og det blev så mit problem.

Så nu er den ændret og så må vi andre jo lære at leve med det her kedelige udseende, indtil jeg finder noget som er bedre.

Havde en fantastisk weekend, med god mad og sjov fest. Var dog lidt for meget suppe-steg-is fest, især med den klassiske keyboard mand i hjørnet. Halløj han var elendig. Men folk over 60 synes åbenbart at den slags hører sig til. Stoffen og jeg havde fået The Presidential Suite, med varme i badeværelsesgulvet og eget terrasse med udsigt over åbne marker. Og kingsize bed. Fik spist, drukket, snakket og danset under voldsomme latterkramper til keyboard mands fortolkning af "kald det kærlighed". Var på vej op for at ønske Robbie-drengens nye single Trippin', men blev standset af rullebord med natmad. Spiste 8 frikadeller kl. 2.30 om natten og sov så til omkring 9.30 og vågnede helt uden tømmermænd!

Herhjemme har mormor og morfar rigtig slået sig løs. Man burde måske i virkeligheden overlade dem barn og lejlighed lidt oftere, for her er sket forbedringer i det små. Min far har således ordnet det dørhåndtag der sad løst og altid røg af – det sidder nu fast. Mit køleskab ser mistænkeligt rent ud og mine pander er stablet anderledes end før og ser ud som nye… Kogekedlen er afkalket og nogen har lukket luft ud af radiatoren inde i stuen, så den nu rent faktisk varmer. Det havde vi ellers selv gjort, men vi er åbenbart uduelige, for den varmer altså mere nu.

Skal til ørelægen med Klara i eftermiddag. Det flyder lidt fra det øre, hvor drænet er røget ud og hun piller hele tiden ved det og vågner oftere om aftenen. Action packed mandag, sådan som vi elsker dem.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Fest og hjem igen

 1. tine skriver:

  jeg vil gerne låne BÅDE mormor og morfar til at passe den yndigste dreng på 2 ½ år, så ikke jeg får traumer af at have ham med på restuarant til oldes 80 års fødselsdag 🙂

 2. Henriette skriver:

  Jeg kan godt lide både Lilla og Mormor og morfar.. nåe ja.. også DIG..
  Krammelamme Henriette

 3. Karen skriver:

  Hvis skriften virker for stor så prøv at holde ctrl ind og scroll med musen 🙂

 4. Kriss skriver:

  Så bliver den da færst stor Karen;-)
  Ellers tager jeg det FULDE ansvar på mine smalle og spinkle skuldre. Det er en ren fest nu at kunne læse din blog fra arbejdet Julie – du beriger min dag (hmmm skulle lyde som ros, men hvis man ved lidt om min dag – så skal der ikke så vældig meget til;o) )Men TAK i alfald
  knus
  Kriss

 5. Karen skriver:

  Så prøv at scrolle den anden vej :p

 6. Kriss skriver:

  Jeg scrollede bare for hurtigt;-) whee – der er noget jeg er for hurtig til……………….

 7. Dorthe skriver:

  Prøv lige og tjek denne måneds overskrifter – det er ren poisi:
  Fest og hjem igen
  Falder lige ned
  Hmm
  Det er bare ikke i orden
  Uups
  Sidder lige og ønsker
  Lilla er efterårets farve
  Nyt look
  Rod
  Slanger i Paradis
  You See???
  Knus Jyden

 8. Morfar skriver:

  Må jeg låne ham der morfaren? har luft i radiatoren 😀

 9. julie skriver:

  Hør – er du ikke SELV morfar?? Identitetskrise? Men okay, du låner min morfar og jeg låner morfars spa? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.