Det er så lige gået op for mig, at i implementeringen af den her nye template osv, glemte jeg at sætte mit chart logo på igen, så nu er jeg så røget helt ud af den liste. Fra en flot 7. plads til slet ikke synlig 🙂 Måske man kan komme stærkt igen – nu har jeg i hvert fald sat logoet på igen…

Har haft helt klassisk buhu-dag i går, som i "jegeralligevellilleogfedogdereringensomkanlidemig ogjegfåraldrignogetarbejde". Fordi jeg fik afslag på det job, som jeg var til samtale på i fredags. Hvilket jo i og for sig er fint fint, da jeg jo ikke ville have det. Jeg vil jo have det andet. Men det er da aldrig rart med afslag alligevel, også selv om det bare var fordi de trak erfaringskortet på mig. Og jeg ved også godt, at selv om det ikke blev sagt, så sad jeg i den grad med børnekortet også. Det kort der hedder "hun er 29 og har en på 2½, så hun skal have nr. 2 lige om lidt og hun har alle de der sygedage".

Men blev alligevel ked og så for mig, hvordan jeg aldrig kommer videre med mit liv, og skal ende mine dage her på 4. salen, langsomt kvalt under en væltet bunke med vasketøj.

okay, jeg læste lige det andet der igen. 29. Er jeg virkelig det? Det ser meget sært ud, sådan på skrift. Det virker ligesom lidt for modent til mig, som om man så burde have mere styr på det hele og i det mindste eje bare en føntørrer, eller et vaffeljern eller noget. Man burde have mere udstyr og være mere …k_l_a_r på en måde.

Skal ud og træne med maya nu, og er mindre oplagt end nogensinde før. Trænger til et eller andet. Massage? Nye bukser? Opmærksomhed?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.