Det er så lige gået op for mig, at i implementeringen af den her nye template osv, glemte jeg at sætte mit chart logo på igen, så nu er jeg så røget helt ud af den liste. Fra en flot 7. plads til slet ikke synlig 🙂 Måske man kan komme stærkt igen – nu har jeg i hvert fald sat logoet på igen…

Har haft helt klassisk buhu-dag i går, som i "jegeralligevellilleogfedogdereringensomkanlidemig ogjegfåraldrignogetarbejde". Fordi jeg fik afslag på det job, som jeg var til samtale på i fredags. Hvilket jo i og for sig er fint fint, da jeg jo ikke ville have det. Jeg vil jo have det andet. Men det er da aldrig rart med afslag alligevel, også selv om det bare var fordi de trak erfaringskortet på mig. Og jeg ved også godt, at selv om det ikke blev sagt, så sad jeg i den grad med børnekortet også. Det kort der hedder "hun er 29 og har en på 2½, så hun skal have nr. 2 lige om lidt og hun har alle de der sygedage".

Men blev alligevel ked og så for mig, hvordan jeg aldrig kommer videre med mit liv, og skal ende mine dage her på 4. salen, langsomt kvalt under en væltet bunke med vasketøj.

okay, jeg læste lige det andet der igen. 29. Er jeg virkelig det? Det ser meget sært ud, sådan på skrift. Det virker ligesom lidt for modent til mig, som om man så burde have mere styr på det hele og i det mindste eje bare en føntørrer, eller et vaffeljern eller noget. Man burde have mere udstyr og være mere …k_l_a_r på en måde.

Skal ud og træne med maya nu, og er mindre oplagt end nogensinde før. Trænger til et eller andet. Massage? Nye bukser? Opmærksomhed?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to

 1. Kriss skriver:

  der var en at mine kolleger der sagde Gucci til min taske – det er ikke godt vel?, var det ok jeg slog ham ned?

 2. Carina skriver:

  Skal du ikke sætte chart ind på alle undersiderne også? Ellers tæller den vel kun hits på forsiden, eller hur?

 3. Carina skriver:

  Skal du ikke sætte chart ind på alle undersiderne også? Ellers tæller den vel kun hits på forsiden, eller hur?

 4. Annette skriver:

  Hej Julie.
  Det er en skam jeg ikke er sådan en haj til blog’er som du er, for så ville jeg lave en og sætte lige det billede på du gerne ville ha – for det kan redde min dag, at vide at der er sat billede på kun for min skyld :-)Jeg føler mig helt speciel. De støvler ville matche det hvide hegn og ligusterhækken perfekt! /Annette.

 5. Annette skriver:

  *Fuck* – Jeg var lige så glad, altså, indtil det gik op for mig at jeg er den ældste blandt dine kommentarer.. Nogle år på bagen og alt i udstyr, det skal nu ikke afholde mig fra en kommentar af og til! /Annette

 6. Sanne skriver:

  Jeg kan ikke forstå det med de 29 – jeg synes vi blev enige om at vi var lige gamle i perioden fra 3. maj til 23. juni hvert år??? Hvis det skal holde stik så er du kun 28! Men held og lykke med at søge om sletning af et år hvis det er – det er noget om at man kan få nyt cpr nummer hvis man kommer i vidnebeskyttelses program (det ville ikke give dig ret meget opmærksomhed, hvis det er det du behøver, men muligvis nye bukser) Man kan også få nyt cpr hvis man skifter køn (det ville give en masse opmærksomhed OG nye bukser) Jeg synes du skal bestille tid til massage!

 7. Strange Days skriver:

  Hmmm…29….ja….det er faktisk snart min tur til at nå netop denne alder, og jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg skal flippe helt ud over det eller vente med det til jeg bliver 30. Jeg har det nemlig også sådan lidt ala…hey 29…så er man jo voksen og har styr på det hele og ved lige hvad man vil og er helt sikker på alt i tilværelsen?!?! Ikke?
  Eller……sådan bliver det nok aldrig – for hvornår har man nogensinde check på ALT?!!
  Anyway, få dig en god omgang massage af en eller anden lækker massør og glem selvynken til en anden dag……. :o)
  Knus :o)

 8. Suzy Q skriver:

  Hallo!? Jeg fylder 34 (!!!) til jul – hvor surrealistisk er DET!?!
  Jeg sværger: Jeg ejer ikke et vaffeljern og det eneste alvorligt voksne som jeg har gjort er, at ordne en mappe med Vigtige Papirer (som der er uorden i) – resten er REN improvisation!!
  Du er sq i fin form Julie, ærligt talt! 🙂
  Suzy
  -mindreogfedereenddefleste

 9. Karen skriver:

  Jeg er 19 og jeg ejer et vaffeljern og en æbleskivepande. Er det nu mig der er unormal igen?? Eller er jeg bare alt for vild med vafler og den slags??

 10. tine skriver:

  Jeg er 34 og tæmkte faktisk idag på om min mand og jeg NOGENSINDE blir voksne…og det tænkte jeg pga de ting vi gør. F.eks i dag hvor vi begge pjækker fra arbejde, har sendt alle 3 børn afsted og gik på shoppetur.Bagefter hjem og sove til míddag..Hmm, ikke særligt modent når opvaskemaskinen ikk er tømt. Men jeg ejer et vaffeljern og laver nogle gange vafler. Men med vaffelmel!!!Fortsat god dag

 11. Henriette skriver:

  ae ae søde Julie..
  og hvor sjovt.. jeg fylder 29 på søndag (igen.. det er sådan et pænt tal)
  Kan det trøste at jeg havde været 29 i et stykke tid før der kom noget der lignede orden i mit liv.. desuden er mit arvede vaffeljern dødt, min teflon æbleskivepande er ridset.. Men vi har 3 hårtørrer der ALDRIG bliver brugt…¨
  Jeg har også en syg Jonathan, men ham beholder jeg.
  Du har lige gjort min morgen lidt mere underholdende.Jeg har jo ferie = hvad gør man ellers når ungen er syg i mere end en dag og manden har været på arbejde siden tirsdag???
  Knuser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.