Fifty shades of Grey – Fanget

Ja, jeg er ikke en hater. Hvis jeg bare er underholdt, så er jeg glad. Og det er jeg, med Fifty shades of Grey – Fanget (første del af en trilogi). Jeg synes den er sjov og interessant, og jeg synes også den er spændende. Og hot, også selv om jeg ikke normalt er til så komplicerede mænd som Christian Grey.

Hvis du har levet under en sten de sidste par mdr. og derfor ikke har hørt om den her bog, så kommer her et kort resume af sagen. Der var engang en bog der hed Twilight. Den var der mange damer der godt kunne lide, også voksne tilsyneladende fornuftige typer. Damerne tændte på romantikken og spændingen. Men nogen af damerne synes der manglede lidt mere voksen action i Twilight. Og de mest driftige gik derfor i gang med at skrive deres egne versioner af historien, på nettet. Det kalder man fanfiction. Google det, hvis du vil vide mere. En af de fanfictions der blev rigtig populær, handlede om Bella og Edward. Hvor Edward var en ung lækker mangemillionær, der lokkede uskyldige Bella ind i et s/m forhold. Jeg ved ikke med dig, men jeg kan sagtens se referencerne til den oprindelige Twilight historie… Nå, men popularitet og internettet gjorde den her historie til et fænomen, og nu – flere år senere – udkommer historien som sin egen, og på dansk.

Nu hedder de Christian Grey og Anastacia Steele og er en historie helt for sig selv. Ung, uskyldig studine møder kompliceret, lidt ældre forretningsmand. Han lærer hende et og andet. Og hun lærer også ham noget.

Den udkommer i dag. Og hvis du ikke allerede har købt den som engelsk ebog på din iPad (fordi den er rørende billig) så kan du vinde dig en her. På dansk. I analogt format. Faktisk er der hele to eksemplarer på højtkant. Så skriv en kommentar om hvor meget du trænger til noget naughtyness og så er du med. Jeg trækker lod i næste uge engang. Overgiv dig til hypen, læs den under dynen og lad det gå ud over din mand bagefter. Det har virket for op til flere småbørnsramte parforhold jeg kender.

Bogen har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse flere omtaler, se videoer og den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

50 Kommentarer til Fifty shades of Grey – Fanget

  1. Pingback: Vindere af 50 Shades – Fanget | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.