Det her humør

Jeg er i det her humør.

Og jeg hørte den på repeat hele vejen hjem i bilen, også efter jeg havde hentet pigerne (og de var overraskende vilde med den, selv om det ikke er en høj, lys pigestemme der synger).

Jeg tror ikke man kan købe speltcoke nogen steder, selv om jeg indrømmer at jeg ikke har prøvet hos Emmerys endnu. Så det mest rock n roll agtige jeg kan præstere, er at fortsætte med at gå i klipklapper og råbe Fuck det! efter regnbygerne.

På dage som denne, one of these days, kan jeg virkelig mærke mig selv varme op til en ordentlig fyrre års krise. Meget liv død alder eksistentielt hvem er jeg blevet og hvor er jeg.

Heldige de veninder der får glæde af mig, her i weekenden, hva?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Det her humør

 1. Lene Balch Olsen skriver:

  Åhhh jeg elsker Foo Fighters og nu har jeg fået Sportify, og vil høre dem hele dagen på repeat til mine naboers store skræk, He he !

 2. visitsen skriver:

  Fra en af dem der har rundet hjørnet og overlevet kan jeg oplyse at 40’erne _er_ de nye 30’er – bare med lidt mindre make-up, færre tøjkriser, fortsatte tanker om fitness og muligvis sko og støvler med lavere hæle …. what’s not to like?

  Du har jo alle de andre ting som man ellers kriser over her midt i livet: en mand du virker til at kunne lide og endda lide at bo sammen med, skønne unger der trives og et job som også virker til at være det rigtige. Fornuftig økonomi og helbred.

  Så slap af og nyd det – 40’ere er den del af livet hvor man cykler ned af bakke med vind i håret, musik i øerne og ser hvor langt man kan komme uden at have hænderne på styret.

  … 50’erne derimod…. puha.

  Men ellers kan jeg altid anbefale en vitaminpille og et glas vand. Vitaminmangel og dehydrering er ikke at spøge med.

 3. Carina skriver:

  Det kan godt være du kalder det krise.
  Jeg kalder det inspiration, jeg elæsker når du smider med musik, det ryger gerne lige ind på min playliste, jeg tror lige siden du anbefalede Diefenbach (hvis det altså var dig 🙂 )
  det eneste som overgår musik-inspiration fra dig må være bog-inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.