For og imod

Ok, der er delte meninger kan jeg se. Nu er Suzy jo en fantastisk klog kvinde, så ind til videre tror jeg, jeg retter mig efter hende. Tror også hun har fat i noget. Det SKER nemlig aldrig, når man fortæller det til nogen. Og det her skal bare ske. Men wauw – jeg tror aldrig, jeg ikke har fortalt den slags til nogen før. Okay, indrømmet – der er da også dem som ved det…

Arrrgh, det er en svær afgørelse. Jeg tror, jeg venter lidt endnu.

Men det er virkelig spændende. Virkelig. Og nogen af de trofaste læsere gætter det uden tvivl, for I ved jo godt, hvad jeg går rundt og håber på, sådan i det daglige. Men I må ikke sige noget om det, eller skrive noget om det her. Vi nævner det ikke. Endnu.

Jeg har det helt dårligt. Det er min store chance det her. Once in a lifetime. Jeg SKAL bare have det til at ske. Lægger slagplan og tager noter. Og fra nu af snakker vi bare om vejret, deal?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to For og imod

 1. Farmer skriver:

  Julie, nu går du i gang med en eller anden kæmpemæssig overspringshandling eller bedre:
  Blog om noget du absolut aldrig har blogget om før.
  Ved at bruge det sidsta af forslagene, har vi andre også mulighed for at bryde cirklen.
  Jeg kan jo ikke komme med konkrete forslag, for så risikerer jeg jo at buldre lige ned i det usigelige og unævnelige.

 2. kirsten skriver:

  Juhuuu….. Hvor er det da bare dejligt julie 🙂
  Stort knus..

 3. Carina skriver:

  Job????? Hus????? Barn til???? HAr han friet????(nårh nej vil han fri???) HAr forlaget sagt ja????? Eller skal du skrive på et blad/magasin/lign?????
  Jeg er ved at DØ af nysgerrighed!
  Men jeg venter pænt til du har fået det, nu du ikke har sladret!

 4. Suzy Q skriver:

  Hvad!?!? Du skal sguda sige mig IMOD mand! sæt mig på plads! prove me wrong! *GG* jeg er hamrende nysgerrig

 5. kriss skriver:

  øøøvvvvv, måske har jeg gættet lidt, men det er ikke nok, jeg vil ha MERE NUUUUUUU

 6. Lone skriver:

  Ca. hvor længe forventer du vi skal holdes i åndeløs spænding??
  Nå men forslag – udover mit eget yndlingsemne, Anette Heick, så har du vist aldrig skrevet om tehættehækling. Hvis det var en ønskekoncert vi er ude i, så vil provinsbonden her gerne vide lidt om: Hvilke cocktails man bare MÅ smage, hvilke ord der bare er heeelt passé og hvordan man undgår at skarbe skindet af hælene på sine MJ-sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.