For og imod

Ok, der er delte meninger kan jeg se. Nu er Suzy jo en fantastisk klog kvinde, så ind til videre tror jeg, jeg retter mig efter hende. Tror også hun har fat i noget. Det SKER nemlig aldrig, når man fortæller det til nogen. Og det her skal bare ske. Men wauw – jeg tror aldrig, jeg ikke har fortalt den slags til nogen før. Okay, indrømmet – der er da også dem som ved det…

Arrrgh, det er en svær afgørelse. Jeg tror, jeg venter lidt endnu.

Men det er virkelig spændende. Virkelig. Og nogen af de trofaste læsere gætter det uden tvivl, for I ved jo godt, hvad jeg går rundt og håber på, sådan i det daglige. Men I må ikke sige noget om det, eller skrive noget om det her. Vi nævner det ikke. Endnu.

Jeg har det helt dårligt. Det er min store chance det her. Once in a lifetime. Jeg SKAL bare have det til at ske. Lægger slagplan og tager noter. Og fra nu af snakker vi bare om vejret, deal?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til For og imod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.