Forget and forgive

Ja, jeg havde så glemt at jeg skulle på arbejde i dag. Men jeg er ikke alene i det ringhjørne. Stoffer ringede nemlig hjem omkring 9.00 og bad mig smøre en madpakke til Arvingen, for så ville han da lige suse hjem og hente den. HAN havde nemlig glemt at de skulle på tur med vuggeren i dag, og derfor skulle de selv have mad med…

Senere, mens jeg så var på mit arbejde, ringede stoffer og sagde, at han havde snakket med saras mor i vuggeren, og hun var tilsyneladende af den opfattelse, at vi havde en legeplads-date i dag, efter kl 15… Det havde vi da vidst også, men den var røget ud sammen med alle de andre ting jeg skulle i dag.

Men aftensmads-pizzaen ved Nina og fam. var fabulous. Klara og Erik leger så godt sammen og tumler rigtig meget. Og det er så sødt når Klara nurser ham og fodrer ham og tvinger ham til at drikke af kop osv. Gik vi nu ind for arrangerede ægteskaber, så tror jeg måske der snart var noget der… selv om hun måske nok stadig ender som rabiat kvindesagsforekæmper og derfor vil skræmme livet af Erik. De kom også i bad sammen, og der fik Erik førertrøjen for han har ingen issues med at få vand i ansigtet – og det har Klara! Og så præsterede Klara at tisse på toilet endnu engang, da hun sagde hun skulle. Hun kan altså godt lidt.

For tiden er hun meget vild med at se Pingu på dvd. Men det sære er, at hun helt på eget initiativ har døbt ham Kuma? "vil du se pingu, klara?" spørger man måske, og så svarer hun "jaaa, kuma!" – "nej nej – kan du sige PINGU!" siger man så. "KUMA" siger hun så, og så standser den der. Men hvor fanden har hun det fra??? Kuma? det minder da slet ikke om pingu, eller om pingvin, eller om pinga eller om noget andet i den serie??? Børn er meget mystiske.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Forget and forgive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.