Forklædt som bibliotekar

Nå, men så var jeg nok lige ude og snuse til virkeligheden i dag. Det viser sig rent faktisk, at der findes mennesker derude, som IKKE udelukkende bekymrer sig om, hvorvidt man får sin baby til at spise øko hjemmelavet grød, fremfor den der pulvergrød der smager vildt meget af vanille (men der er ikke tilsat sukker – ihhh tak, producent!)

Det kommer måske bag på flere af jer, det kom sørme som en overraskelse for mig, men nej – det er ikke alle, der bruger den største del af deres vågne tid på at gruble over, hvordan de skal genvinde en hel nattesøvn.

Nogen – ja, måske i virkeligheden de fleste – bruger størstedelen af deres dag på deres faglige virke. De tænker i fred. De taler med andre voksne mennesker uden afbrydelser!! De SPISER i fred! Med BEGGE hænder!!!!!

Ja. Det er sandt. I kid you not.

Jeg tog til fællesmøde for faggrupperne under min fagforening. Yes. Jeg gav Agnes en BØFA badge på den nye ulddragt fra Engel (som vi fandt nedsat med 40% inde i creme de la osv i går) og så tog vi ind til BF og lod som om vi vidste noget om ting. Nikkede på de rigtige steder. Lagde en tænksom hånd under hagen og sagde mm hmmm. Holdt øjenkontakt med andre voksne og forsøgte at høre det de sagde, og ikke bare slå fra i hjernen og høre den der statiske støj kkkkrrrrrgggghhhhhhhh – pausebillede.

Agnes var så dygtig. Hun er den allermest stille af alle stille babyer i hele universet. Hun sad bare på mit skød og gnavede i hvad hun nu kunne få fingrene i, så sov hun 2 timer på en tagteresse ved siden af mødelokalet og så sad hun igen. Så gik hun lidt på omgang. Alle var passende vilde med hende. Manglede da også bare egentlig. Hun er jo alle pengene værd. 5 timer var vi der og man hørte hende dårligt nok. Premiebaby. Og så gik vi hele vejen hjem fra Frederiksberg, så motion har vi også fået.

For at belønne os, skyndte jeg mig at shoppe lidt over internettet da vi kom hjem. Inden i morgen, hvor jeg nok opdager at der ikke går nogen dagpenge ind. Og hvis der gør, er det alt for lidt. Eller alt for meget og så skal jeg til at betale det dobbelte tilbage i straf, selvom fejlen er kommunens. Tro mig. Jeg VED der bliver problemer med det her. Okay, men glem det. Shopping. Vi kom fra shopping.

Agnes købte denne her smækbuks fra Ej sikke lej, og jeg må sige, at jeg er enig med hende – de er vildt fede!

buks 

Og så vil jeg lige vise en uld-dims, som hun har fået for lidt tid siden. Hun er jo ikke sutte-barn, men hun er glad for klude. Hun kan lide at putte dem over hovedet og hun kan lide at tygge i dem. Så jeg syntes hun skulle have en ordentlig øko klud at tygge i. Det blev til en NooNoo klud, håndlavet i øko filtet uld af nogle englændere med et familiefirma. Det er dén slags de unge vil ha´!

noonoo 

Og så er der en anden ting, som jeg kom i tanke om at vi ønsker os. Men som vi nok køber selv, fordi hun fik et gavekort til magasin i dåbsgave. Det er Molo, der har genudgivet den gamle succes med regnbue-tøj og det er SÅ flot!

molo 

Ja. Okay, vi snakker meget om shopping i disse dage. Men det er snart slut. Snart har vi ingen penge og snart bliver det mørkt og koldt og ingenting sker og så skal vi sidde hjemme og bage brød af mel vi selv maler af korn vi selv samler og bage det i en ovn der bliver drevet af energi fra en kondicykel som vi sætter stoffer til at køre rundt på. jaja, det bliver alletiders. Suk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Forklædt som bibliotekar

 1. zpitzen skriver:

  Ih. blir det virkeligt så skidt det der dagpenge noget? Frygter det godt nok.. Men har til november, så der skal vel shoppes nu, mens pengene er der ikke?!
  Tror også vi må have sådan en molo dragt… Det kan man da ikke leve uden..

 2. malene skriver:

  Hej Julie
  Hvis det er nogen trøst så er vi nogle ude i den virkelige verden der savner din store faglige indsigt :o)
  Konferencer er ikke helt det samme uden dig
  malene

 3. julie skriver:

  Det er godt at høre Malene. Med mindre du taler om den gang i Slagelse, hvor jeg brugte mere tid på at henlede din opmærksomhed på hende med trucker-numsen foran os??

 4. Karen skriver:

  Det lyder som en dejlig dag I havde! – Skønt med en baby man kan tage med ud i virkeligheden. Jeg kan fortælle at dagpengene gik helt galt for mig ca. samme tidspunkt sidste år og det gik iøvrigt også galt for alle i min mødregruppe!!! Men jeg krydser fingre for dig og økonomien og ønsker dig en god weekend!

 5. malene skriver:

  tjahh julie jeg må jo indrømme at det præcis er den slags dødskarpe iagttagelser jeg savner. ;o)
  biblioteksverden er nemlig præcis som den plejer…
  Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.