Fremme i skoene i børnehaven

Man ved man er for træt, når man læser et notat på en opslagstavle i sin datters børnehave, som at i dag til rytmik har børnene lært at danse stripdans… og man først 3 sekunder efter indser, at der naturligvis ikke står stripdans, men stopdans. Hvilket er meget mere i orden.

Er nok lidt tidligt ude, men jeg tænker meget over det med at Klara skal i skole om 3 års tid, og hvilken skole skal det nu være osv. 
Problemet er, at vi bor i storkøbenhavn, og så går det ikke at jeg sammenligner alle skoler jeg ser, med den jeg selv gik i. Som var en landsby friskole med 80 elever og egen æbleplantage. 
Problemet er også, at alle jeg kender i Vanløse selv er tilflyttere, så vi kender ikke noget til skolerne. Jeg aner ikke om den ene eller den anden har et bedre ry end andre, og hvem har størst held med antimobbe politik og er der nogen som har en sund madordning og hvor synger de morgensang? Bruger man overhovedet det udenfor det grundvig-koldske friskolesystem som vi har så meget af på fyn? Og bor vi her om 3 år? Og hvor skal hendes venner gå?
Nå. Men jeg har fridag, og jeg skal mødes med rytmikfraktionen og idag er det uden 3 årige, kun med babyer. Som der er to af. Og så den kendte og elskede rytmikfraktionschokoladekage by maya.
Og fordi jeg virkelig er ruineret, har jeg besluttet at undlade at tage til det lagersalg hos Rützou i eftermiddag. Det går simpelthen ikke, for jeg ville blive fristet over evne og så hellere holde sig væk. Men når jeg nu ikke selv når ind og gå amok, så vil jeg dele ud af fornøjelsen – derfor kommer her tidspunkt og sted for rützou lagersalg i dag! Tadaaaaa! Tænk på mig, når I vælter jer i silke og flotte prints og lækkert snit. Buhuu!
Onsdag d. 10. januar fra kl. 16-19 holder Rützou lagersalg. 
Der vil være varer fra sidste sæson og denne sæson.
Adressen er:
Rützou
Ravnsborg Tværgade 5C, 2nd floor
2200 Copenhagen N
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Fremme i skoene i børnehaven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.