Genopstandelse

Der er sket det, at jeg har fået min macBook tilbage! Den døde, og nu er den genopstået! Meget apropos den snart overståede helligdag.

Den døde, den kunne ikke finde sin harddisk, den viste mig bare et spørgsmålstegn. Og så blev jeg sur på den og lagde den i skammekrogen. Hvor den så har ligget i et års tid nu. Og jeg har vænnet mig til at blogge fra arbejde, fra min telefon, fra stoffers mac, fra iPad – fra alt muligt andet. Men nu har jeg min egen computer igen.

Den er helt jomfruelig. Bar og ren. Tom. Jeg holder lidt igen med bare at fylde den op. Der er nok ingen grund til at fylde alle 8000 billeder ind i iPhoto igen, vel? De ligger jo egentlig fint nok på den eksterne harddisk.

Og hvor er dens tastatur dog egentlig behageligt. Meget meget dejligt at skrive på. Se mig, jeg skriver og skriver om ingenting, bare fordi det føles så godt.

Min søde venindes søde mand har ordnet den. Han har sat ny harddisk i og flere ram. Og nu er den glad. Og det er jeg også.

Men jeg har ikke haft noget at blogge om, for sådan går det ind i mellem. Jeg ryger ligesom ned i et hul, hvor jeg ikke synes noget kan formuleres interessant, eller jeg føler mig ikke inspireret, hvad ved jeg. Og den anden dag kom jeg til at hysse over, at der aldrig er nogen der kommenterer mere. Det er ligesom gået helt af mode. Det er heller ikke fordi jeg selv er særlig god til at kommentere rundt omkring, men det er egentlig mest fordi det er meget vanskeligt at gøre fra iPhonen, pga alle de der flash-beskyttelses ting og ord man skal taste ind, for at få lov at kommentere, på mange blogs.

Og jeg har jo egentlig altid sagt, at jeg ikke blogger for kommentarer. Og det synes jeg heller ikke jeg gør. Jeg skriver for min egen skyld, fordi jeg godt kan lide at skrive. Det er min hobby. Men I har jo vænnet mig til, at I er der! Nu har I i så mange år været de sødeste læsere i verden og vi er jo næsten venner, ikke? Og så pludselig denne tavshed? Er det noget jeg har sagt?

Så nu leger vi giro 413! Bare for sjov. Hvad vil du gerne have jeg skal skrive om, hvis du skal kommentere? Bare en usaglig undersøgelse. For jeg kan jo se i statistikken at I stadig er der. Jeg kan ikke love, at jeg gør som du synes. Men jeg vil gerne vide, hvad du tænker. Det interesserer mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

55 Kommentarer til Genopstandelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.