Give Away Bonanza!

Jeg har besluttet at give bog-give away´en en dag mere. I morgen, mandag, trækker jeg lod, på en eller anden måde. Som måske bliver usaglig, men i hvert fald bliver retfærdig. Jeg ville ønske, I alle sammen kunne vinde en (hvad siger forlaget til den ide?), for I er simpelthen nogle af de 50+ sødeste mennesker i verden og jeg elsker jeres sjove kommentarer. Jeg er beroliget ved tanken om folk der impulsshopper heste og huse og hvis børn har 3 par vinterstøvler og 5 vinterfrakker. I det lys, er jeg sparsommeligheden selv. Tak.

Jeg har dog brugt lidt penge for nylig. Jeg kan godt lide ren uldundertøj til børnene, i de mdr. der hedder noget med R i. Jeg ved godt, at der er delte meninger om sagen Uld, men jeg synes det virker for os. De er mindre snottede og de opretholder en mere stabil temperatur, især i børnehavealderen, hvor de fiser ud og ind og nemt kunne blive fugtige og klamme i bomuld. Og pga at Klara er sommerbarn og Agnes er vinterbarn, så er det et område, hvor jeg ikke HAR noget Agnes kan arve. Da Klara var knap 3, var det forår og sommer og nu hvor Agnes nærmer sig 3, bliver det koldt og vinter. Så jeg var jo nødt til at købe noget nyt uldundertøj til hende.

Og endnu bedre blev det, da jeg opdagede at ovre i en af mine yndlingsbutikker Økologik.dk har de fået bodyer fra Care, i ren lækker blød merinould til absolut rimelige priser. OG i farver! Lilla! Lækker brun! Lyserød! Elsker det, for jeg er meget træt af sarte hvide farver. Især den lilla og den brune er rigtig flotte og gode til et aktivt barn. De er enormt lækre i kvaliteten og kradser overhovedet ikke. Det gode ved uld er også, at det ikke skal vaskes så ofte.

Helt uafhængigt af mig, har min mor også været ude at shoppe uld, så hun gav mig sidste weekend nogle lange underbukser der matcher den lilla body, samt noget nattøj i samme lækre kvalitet. Hvor heldig har man lov at være? Der var også hvide undertrøjer til Klara.

lilla brun

Søde Marianne ovre fra butikken gav mig et rigtig godt tilbud, og så vil hun også gerne give jer noget! En natdragt i ren uld, i valgfri størrelse og farve – det er de stribede fra Care, til en værdi af 175 kr.

For at deltage, skal du bare skrive en kommentar herunder, selvom Marianne da også vil blive glad hvis du tilmelder dig hendes nyhedsmail.

Jeg venter til sidst på ugen med at trække lod og husk at holde øje med næste indlæg, som også bliver med en give away til børn. Yay! Julen FALDER virkelig tidligt i år!

Og så lige Agnes, som altså er svær at få lov at fotografere for tiden. Men se, hvor pænt det er med lilla body. Forklædekjolen har været min, jeg fik den da jeg fyldte 1 år, af min mormors søster som selv har syet og broderet den. Den er så fin.

fiiiin uhhh fiiin

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

49 Kommentarer til Give Away Bonanza!

 1. CharlotteJ skriver:

  Uiii lækkert med uldnatdragt -ville elske at kunne give minibarnebarn på.

 2. julieumulie skriver:

  Smider en kommentar selvom jeg altså ikke har nogle børn, men har en veninde med verdens lækreste lille prut med forældre på s.u <3

 3. Line fra vanløse skriver:

  Body´er dur sgu ikke her længere -virker ikke så godt, når man selv render på toilettet, synes jeg.
  Men uld er hit alligevel, og natdragten er da et MUST :o) (ved sgu ikke om jeg tør tilmelde mig det dér nyhedsbrev…).
  Sku vi forresten snart ses??

 4. julie skriver:

  Aj, går han selv på toilettet Line? STOOOR dreng! JO, vi skal ses snart! Hvorfor er du ikke på facebook? Det er meget nemmere at samle folk via det.

 5. Mette skriver:

  Jeg sværger også til uld om vinteren, og er helt sikker på at det holder ihvertfald nogle sygdomme væk! Og en uldnatdragt til yngstemanden ville falde i rigtig god jord 🙂

 6. Iben skriver:

  Jeg gad da virkelig godt vinde sådan en natdragt. Måske kunne det være måden at slippe for at skulle give inhalator på grund af astmatisk bronkitis.

 7. Nana skriver:

  Nej, hvor lækkert! Jeg prøver lykken 🙂

 8. Ulla skriver:

  Jeg vil da også gerne have fingre i sådan en lækker en!

 9. AB skriver:

  Sådan en lækker natdragt vil Isac rigtig gerne have. Så jeg er helt klart med!

 10. Grønlandsposten skriver:

  Uld er intet mindre end fantastisk, især på de her breddegrader 🙂 Sådan en natdragt kunne jeg virkelig godt bruge, og så må jeg jo bare købe den anden selv!

 11. ully skriver:

  Sådan en natdragt kunne vi også godt tænke os at vinde 🙂

 12. Line fra vanløse skriver:

  Det med FB er vist en længere historie :o)
  Men altså ingne ble her siden, hmm, februar-marts måned tror jeg, så alle body´er er pakket laaangt væk…

 13. Christa Brønd skriver:

  Jeg er uld-religiøs og krydser fingre for natdragten havner på min pige:-)

 14. Irene skriver:

  Vil jeg gerne vinde!!!

 15. Mette skriver:

  Uld er godt, meget uld er meget godt!
  Elsker også alt i uld til mine unger når vinteren nærmer sig.
  Kh Mette

 16. rikke skriver:

  Oj! Jamen selvom man bor i Spanien så er her sgisme koldt i bjergene, så KOm endelig her natdragt 🙂 til lille sparkefyr der altid ender uden dyne!!

 17. Katrine skriver:

  Hallo!
  Vi bor i sommerhus og her er hylende koldt!
  Saxe MÅ bare ha’ en natdragt i uld!
  På forhånd tak 🙂

 18. Kristina skriver:

  Noej, jeg gad godt vinde en lilla

 19. Nina skriver:

  Jeg er med. Er hel ny i det her uld-univers, så er kun lige gået i gang med at skaffe. En uldnatdragt lyder som et must!

 20. Cecilie skriver:

  Jeg skal seriøst ud og investere i uld til lillepigen. Pt gør hun som en søløve.

 21. Karen skriver:

  Synes det er noget uldent ved den her give-away, hoho 🙂

 22. Julie skriver:

  Haha, Karen 🙂 Er det et lod?

 23. Nina skriver:

  Den shop tjekker jeg så tit at jeg ikke behøver et nyhedsbrev – men en ulden natdragt, der ikke er for kort i benene kunne Sofus altså mægtig godt tænke sig!

 24. julieumulie skriver:

  Tror bare jeg finder en mand og laver en selv så!!!

 25. Pernille skriver:

  Jeg må også kaste et lod i puljen og håber, håber. Den lilla er sindssygt lækker 🙂

 26. Men venner – den lilla, som ER lækker, er en body. Det er en natdragt man kan vinde, og den er stribet – se linket. Stribet, men stadig lækker.

 27. julie skriver:

  Ih, sådan én ku’ jeg godt bruge til mit lille lam!

 28. Lou skriver:

  Åh, har ledt efter en god ulddragt, så den ville virkelig falde på et tørt sted! Ville elske sådan én! 🙂

 29. Maja skriver:

  Den er jeg helt med på at vinde 🙂

 30. sofie skriver:

  Åhh, det ser lækkert ud!! Det kunne jeg godt tænke mig at vinde.

 31. MetsNV skriver:

  Oiiij – jeg vil så gerne vinde!! Har kigget på dragten flere gange – den vil være super go’ om natten til min store pige, der konsekvent nægter at sove med dyne!

 32. julieumulie skriver:

  Kan jeg evt. få Agnes istedet?

 33. jeanette skriver:

  Hvordan kunne du vide at jeg pt. er ved at studere udl markedet mhp. indkøb

 34. Julie skriver:

  Haha – Julie – du kan leje hende?
  jeanette – jeg er lidt synsk. Og bibliotekar. Vi ved alt.

 35. Janne skriver:

  Uld er bare godt!! Krydser fingre for at min lille Ella 🙂

 36. Eva skriver:

  Jeg vil også gerne være med i den her lodtrækning om en lækker natdragt.

 37. M skriver:

  Uldguf – nu i bodyform!!! Jeg vil gerne være med i lodtrækningen…

 38. Johanne skriver:

  Elsker uld, og smider derfor et lod her!

 39. En anden Mette skriver:

  Tag mig, tag mig. Drengen smider dynen hver nat, så uld er en nødvendighed og tvillingerne i min mave skal jo også have noget lækkert at arve:-)

 40. nygaard skriver:

  – en lille sidekommentar/spørgsmål til den synske bibliotekar der ved ALT, også om uld: hvad er din holdning til dether bomuld/uld-tøj? Er det bare ikke dogme nok 😉 eller er det ok?
  Tak for en fed blog – både med og uden gi-vækkere!!

 41. Britt skriver:

  vil gerne med på uld-bølgen. Er det kun tildels, og det dur jo vist slet ikke

 42. Orakel Julie skriver:

  Altså, vi har selv haft noget af det der uld med bomuld på indersiden, fordi det er så billigt og pænt, det fra føtex. Til noget, synes jeg det er ok. Klara virker f.eks. helt tilpas i det og bruger det som nattøj. Men Agnes bliver helt svedig i det – og det gør hun ikke i ren uld. Så måske er det også afhængigt af barnet.
  Men hvis man virkelig er uld-dogme-fanatiker så er det ikke godt nok. Så vil bomulden forhindre ulden i at udvirke sin magi.

 43. Grethe skriver:

  Ihh, sådan en kunne jeg godt bruge! 🙂

 44. Maria skriver:

  Med en pige i maven og en pige på 2½ år er uld uundgåeligt.

 45. Julie skriver:

  Uhh, det ville være dejligt med sådan en natdragt i den kolde tid, til min lille dreng.

 46. Anne skriver:

  Nå, nu glemte jeg jo simpelthen at være med i Bellio-giveawayen – dumt! Men vil skynde mig at springe på her. Ulden natdragt, ja tak! Det er det eneste der virker, når nu Lullen konsekvent sover ovenpå dynen.

 47. Konen skriver:

  Uh. uh. Jeg er in! Selvom mit held nok er brugt efter den der fantastiske Kaj er Væk-bog

 48. Anne Christine skriver:

  Yeah – ulddragt vil være et hit til en lille sparketrold, der har meldt sin ankomst i løbet af den kolde vinter 🙂

 49. Ditte skriver:

  Mmmm! Den natdragt vil vi gerne vinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.