Vinderen af bogen blev…

Jeg havde ellers fundet de lyserøde plastikbolde med numre på, frem. Men så skulle Agnes på arbejde og jeg gider ikke filme mig selv. Øv. Så nu gik jeg bare på nettet og fandt sådan en random nummer generator. Og den har fundet en vinder.

Vinderen blev: nr. 34. Alice M. Alice, med de seje robotørerringe, de seje robot stikkontakter og nu også en sej sej bog, som hun kan varme sig ved, her i den kolde tid. Tillykke Alice! Send mig din adr. på thejulesrules snabel a gmail dot com, og så sender jeg den videre til forlaget, som så sender bogen til dig.

Tak til alle der deltog. Det var så morsomt at læse jeres kommentarer og jeg håber, I får bogen i julegave. I har fortjent den.

Om lidt kommer der sutsko give away og mini-hama-perle-smykker give away!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinderen af bogen blev…

  1. Alice M skriver:

    Ihhhh… Jubiii 🙂
    Nu elsker jeg officielt dig (og nummer-generator-dims og nr 34) lidt mere end igår 😉
    Jeg sender dig fluks min adresse 🙂
    Og tusind tak for de fine fine ord om mine robot øreringe og dem af perler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.