Give Away – MASSAGE

YEAH BABY! Jeg skriver det med stort, for jeg VED bare, at hvis der er noget vi elsker, så er det gratis massage! Har jeg ret? Jeg kan ikke høre jer? HAR JEG RET??

Ja, naturligvis.

Nå, men det startede med at jeg var vild med Suzy. Æoner af år siden (men jeg er stadig absolut vild med hende). Og så fandt jeg ud af, at hun havde en søster i Kina. Som også var på den babyklub hvor jeg var. Og så fik søsteren også en blog og kom hjem til DK. Og så var hun også på et andet børne orienteret forum, jeg bruger. Så alt i alt føler jeg, at jeg kender Katrine. Så derfor synes jeg overhovedet ikke, der er noget mærkeligt i, at Katrine skriver til mig, og spørger om jeg vil give hendes mand væk. 

Og det er jeg da frisk på.

Manden hedder maSøren og er massør. Man kan læse en masse om det her på hans hjemmeside. Massagen hedder ManuVision og jeg har hugget det her fra siden:

“ManuVision massage eller ManuVision behandling er nok den behandlingsform som vokser hurtigst i popularitet disse år. Massagen er dybtgående og effektiv. I massagen bruges elementer fra fysioterapi, zoneterapi og andre effektive teknikker. Vi laver i massagen om nødvendigt også manipulationer, som f.eks. en kiropraktor, men lægger meget vægt på at løsne grundigt op først. I massagen bruger vi klientens eget åndedræt til at løsne spændinger. Massagen er på den måde et samarbejde mellem klient og massør, hvor det er massørens job at hjælpe klienten til selv at spænde af. Her er ikke noget der bliver tvunget igennem. I massagen bruger jeg mange virkemidler, for at jeg effektivt kan hjælpe dig med dit specifikke problem.”

maSøren 

Ja. Whats not to like? Man er et forkælet svin, hvis man ikke gerne vil vinde sådan en gratis omgang. En massage har en værdi af 450 kr. og nej, du kan ikke vinde pengene i stedet. Men du kan vinde en omgang maSøren. Og som jeg forstår det på hjemmesiden er han ret bredt funderet rent geografisk, så Jylland er ingen hindring. Der er mulighed for behandling de her steder: Dyssekilde ved Hundested og på Frederiksberg i København og i Hillerød samt i Mejlgade, Århus.

Hvordan skal vi dog gøre det?

Jo, skriv en kommentar og så er du med! Så let er det. Jeg gider ikke det der, som andre bloggere gør, med flere lodder. For du skal tænke på, at det er mig der skal sidde og regne det ud og skrive navne ned på bolde, med fare for en rygskade og kramper og derefter få en knap 2 årig til at trække lod uden at sparke for mange bolde væk eller slikke navnene af dem osv, så du har ET lod – brug det vel!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

78 Kommentarer til Give Away – MASSAGE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.