Glimt af Klara her og nuDen dejligste morgen i 100 år – hvem er det nu som synger det?
Nå, men vi har haft en morgen så dejlig, at man tror man vil kunne huske den resten af ens liv. Men det kan man jo ikke, det ved vi af erfaring, så nu skriver jeg den ned.

Jeg vågnede kl 6.30 ved at Klara sad og snakkede med sig selv, og stille kaldte moaar moaar, henne fra sin seng. Jeg tror hun måske også var vågen omkring kl 05, men hun sov videre igen, da jeg sagde hun skulle.
Nå, men 6.30 om søndagen synes jeg stadig er tidligt, så jeg gav hende et par af de bøger der ligger i stakke ved siden af hendes seng. Boob Bob sagde hun, og jeg kom i tanke om, at Byggemand Bob bogen lå halvvejs inde under vores seng. Den fiskede jeg ud, gav hende og hun sagde Tat (tak) og satte sig til at "læse" – mor blundede videre.
Indtil omkring 20 min. efter, da jeg vågnede ved, at hun havde pillet sin babyuro ned og sad og havde fundet ud af selv at dreje på den der tænd-skrue. Så morede hun sig lidt med det, og jeg synes hun var så dygtig!
Så kravlede hun ud via vores seng og ned på gulvet, og pludselig stod hun ved siden af mig og sang helt selv!
Hun lavede fagterne til Lille Peter Edderkop, og sang "bille bille bille pedde kop" og så gik hun over i en anden klassiker og sang "rund rund rund" som omkvæd (fra Hjulene På Bussen) :-)) Ihh, hvor er hun dejlig og stor og dygtig.

Så var der dømt kæmpe morgenlorteble – 🙂 øv, hvorfor gør de det om morgnen, når bleen er fuld af nattetis, og så kommer det ud over det hele. Men ikke engang det kunne ødelægge mit humør – tror min pms er ovre for denne gang?
Klara fik sin musikboks med på puslebordet og lå næsten helt stille… bagefter ville hun ikke have tøj på igen, og da det jo er ved at være lunere på 4. salen, så gik det ok at hun rendte rundt i ble lidt.
Hun kravlede op i sengen til sin far og nød varmen under dynen lidt, mens jeg skyllede lortebody op.

Så gik vi to ind i stuen og far snuer endnu – men det er også hans tur. Havde en lille kamp, før vi enedes om kompromiet body og kjole, men ingen strømper! Så satte vi Avra for Laura cd'en på, og Klara dansede med til Se Det Lille Tog, som hun kender fra alle rytmiktimerne. Hun klappede, hoppede, trampede og dansede på alle de rigtige steder!

Og nu har hun spist sin grød, og jeg tror vi går en tur ned til den gode bager og henter morgenbrød inden far vågner. Senere er der planlagt en tur i botanisk have, hvor Klara i går opdagede glæden ved at løbe rundt på alle de der små stier på det lille bjerg. De passer lige i størrelsen til hende 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Glimt af Klara her og nu

  1. kirsten skriver:

    Hej Julie.. Neiii, hvor det lyder til, I har en dejlig weekend – trods forårssolen 🙂 Og dejlige “billeder”, du har lavet af Klara i dag!
    Kh Kirsten. PS. TV2 – det ved du da godt, ik?!?!

  2. kirsten skriver:

    Ups.. pinligt 🙂 Nå.. ja.. Gnags 🙂 Men jeg kan nu sangen udenad alligevel..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.