Forårs-kåd

Ja, MON ikke der er gået vejr i den? Alle taler om det, og i går var det 17 grader varmt, da jeg jeg tog toget hjem.

Årstiden de fleste påstår at elske, men jeg erkender det – jeg elsker at hade den. Forår. Hvor prætentiøst!

Det eneste foråret gør for mig, er at minde mig om, hvordan timerne for hvor godt jeg egentlig vil se ud i en hvid kjole tikker formålsløst forbi mig, hurtigere end man kan registrere dem. Hvad venter verdens mænd på, tænker jeg? FRI dog – jeg bliver ikke bedre end det her! Et nyt forår, og nye højder af fedme og bitterhed nåes! Der er en sidste holdbarheds dato på det meste, venner!

Forår. Og det eneste jeg tænker på, er hvor lidt hus jeg har. Hvor lidt have, hvor lidt plads, hvor lidt frihed. Hvisk mig ord som "vaskesøjle", "fuld kælder" eller "drivhus" i ørerne, og jeg bliver godt gammeldags erotisk opstemt. Og hvert eneste år, overvejer jeg mulighederne for gennem prostitution at erhverve mig en kollonihave.

Heldigvis er det kun om foråret. En slags 2-3 mdr's periode af konstant fast-ejendoms-pms. Lige så snart sommeren kommer har jeg slet ikke kræfter til hverken at ønske eller brokke, for så ligger jeg og sveder tran i min dårligt isolerede lejlighed på 4. sal, med fladt tag. Grrrr.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Forårs-kåd

 1. kristina skriver:

  Kære Julie
  Min sure nabos hus er til salg, der ER vaskesøjle, haven er godt nok minimalistisk – men det er jo fint til mig, så du kan nok også vende dig til det!!! – og der er ofte frisk te på potten her, om ikke andet skal du vare viske ordet te – så står Martin og hopper og råber “lave te mor/far”. Og i guuuuuuuder hvor ville det være skønt at have dig her i stedet for suresen, der stadig bærer nag fordi jeg ikke købte hans hus, men dette for snart 3/4 år siden. Så er det eneste problem prisen….Du kan se det på http://www.home.dk
  knus
  Kristina

 2. kristina skriver:

  sagnr 128N2069.
  Nåede ikke lige at se din besked – hopper lidt mellem computere:-)
  knus
  Kristina

 3. Sanne skriver:

  Jeg sagde det sidste år og nu siger jeg det igen: du er mere end velkommen til, at få din egen lille nyttehave her i min have – om få uger vil jeg alligevel ikke kunne se dig, for skvalderkål, så du kan ikke gå i vejen eller noget og jeg ved at den gamle dame, der har mistet sit kastanietræ, fordi jeg er ond og kold, vil elske at se nogen med havehandsker på i denne have – kom an!!!

 4. julie skriver:

  Vi ses søndag, sanne!

 5. julie skriver:

  Haha, så bliver jeg din bosnier, sanne! Ligesom ham der Fakhrudin, som Søren Ryge havde gående i mange år!

 6. Sanne skriver:

  Ja nemlig – hos Angela, men hvordan hjælper det min have?????

 7. julie skriver:

  Jeg har ikke råd til at tage til angela. Har fået rest-skattesmæk på 5000 kr og har snoldet alle pengene op på sko. Don´t ask. skal være hjemme og slappe af, fordi jeg er på arbejde i dag.

 8. Liza skriver:

  “Spark!!” Av min røv og tak for den Julie 😉 Du fik lige sat tingene lidt i perspektiv, gjorde du.-Og du har vel ret ? Jeg synes bare lidt, at uddannelse kommer før et lækkert hjem -og hvor langt er jeg så nået?? Måske bor jeg godt, men hvad hjælper det, når jeg stadig er ufaglært, har et lortejob og ikke kan finde noget bedre ?? Så forsvinder glæden ved hjemmet lidt, især fordi jeg ikke har råd til med min latterlige løn, at gøre nogle af alle de ting jeg drømmer om. Jeg kan intet, ikke en skid.
  Jeg er vist kommet frem til, at vi begge har ret 😉 Nå,min søster kommer snart og jeg laller stdig rundt i min grimme fleecetrøje hvor der står national geographic på ;-)) åh, jeg drømmer om nyt tøj, nyt hår, nye briller der ikke bliver løse hvert andet øjeblik, nye bryster og ja…. Jeg drømmer… Knus til dig fra mig (som skal grille i aften, men spise inde tror jeg på 😉 ). Nå ja, du skal være velkommen til at komme og ligge og svede i min have, selv om der er et stykke vej ;-)Knus..

 9. Liza skriver:

  Nå ja, http://www.123hjemmeside.dk/liza-henrik
  hvis du skulle have lyst til en glugger på min middelmådige hjemmeside, men jeg er et fjols til computer, jeg indrømmer det 😉

 10. Sanne skriver:

  Hmmm, igen må jeg konstatere at du shopper for meget – jeg kan godt tilbyde dig et lift til holbæk, men det betyder afgang fra vanløse kl. 8 i morgen tidlig samt minus mulighed for at tage klapvogn med og sikkert hjemkomst kl. 22 i morgen aften… fristet???
  Men haven skal du være velkommen i – om vi er hjemme eller ej :o) Der ligger frø på køkkenbordet og 50 liter muld står klar! Der ligger også en pergula der lige skal samles og bankes i jorden og når du det ikke kan du jo bare komme dagen efter også :o)
  Bliver du træt er der hynder til stolene i kælderen og et lille tæppe kan du nok også finde et sted -god fornøjelse og på gensyn (hvis du tager familien med er der grillkul i køkkenet)
  Knus og god weekend (hermed mener jeg at jeg nu vist nok er færdig med at spamme dig for i dag)

 11. Carina skriver:

  Åhh Julie, du rammer lige en nerve. Du har i det mindste ikke en søster der også minder dig om at du burde have det….Knus Carina

 12. Liza skriver:

  Hmm ja…. bliver helt forundret over huspriserne. vi bor selv i et dyrt område, men har da alligevel fået noget mere for pengene…. Da vi købte huset her, gav vi 2,3 mill. for 157 m2…. Men det ser godt ud 😉 knus…

 13. Carina skriver:

  Lækkert hus, bare sådan cirka en million for dyrt.
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.