Guy on a buffalo

Nå, men okay, så keder jeg mig. Jeg har ikke nogen serie jeg ser lige nu (det er løgn, jeg ser True Blood, men jeg gider bare ikke se mere fra computeren åbenbart). I går kedede jeg mig så meget, at jeg oprettede en side for mig selv og min blog på facebook. Så nu kan du også følge med dér, hvis du synes den slags er the shizzle.

I dag keder jeg mig også, men så fandt jeg heldigvis historien om A Guy on a Buffalo. Det er en af mine fætre (jeg sværger mand, han er min fætter!) som har linket til det på sin facebook og … ja, altså det giver slet ingen mening. Hvad ER det? Er det gammel video med ny sang over? Er det satire? Mente nogen det alvorligt? Jeg ved det ikke, men jeg kan ikke holde op med at grine igen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Guy on a buffalo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.