Søndag morgen

Solen skinner ind ad mit vindue. Stoffer er taget ud og spille fodbold. Børnene? Hvadfor nogle børn? Nåeh, jeg tror de sidder inde foran tv’et med katten og dynerne.
Og jeg ligger i min seng med SÅ mange nye gode bøger. Har med tilbageholdt åndedræt ventet på fortsættelsen til Kragepigen, og nu er den her, Sorgens ild. Elsker Benn Q Holm og hans historier om københavnere der er lige 5-10 år ældre end mig. Men jeg genkender dem. Og Carrie – hvem er ikke interesseret i hendes fortid? Den kan kun være sjov.
Uhh og de historiske romaner af Philippa Gregory. Noget af det bedste i verden! Oplysende og lærerigt, og samtidig fuld knald på dramaet og underholdningen.

20111009-100103.jpg
Pludselig er en søndag alt for lidt! Hvor skal jeg dog starte?
Hov, så er det sørme godt at jeg har ferie hele næste uge!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Søndag morgen

 1. Gossip skriver:

  Bruger som regel søndagen på at se gossip girl 🙂

 2. Cecilie skriver:

  Er der noget ved den der Kragepigen? Kom til at bruge værdifuld læsetid sidste uge på en ret så ringe bog (En ren skandale). Har du parkeret den for – som du siger – der er så mange gode bøger ude i verden, så hvorfor spilde tid på en der ikke er det værd?

  • julesrules skriver:

   Jeg synes Kragepigen var meget spændende! Man skal kunne lide de der nordiske krimier, men jo så er den også meget spændende! Går i gang med efterfølgeren i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.