Høj til Kent

Jeg var til koncert med Kent i går. Det var rigtig godt, synes jeg, selv om jeg ikke er sådan en dedikeret fan der kan alle teksterne uden ad. De er også på svensk og det forstår jeg ikke en hat af. Jeg er jo fra Fyn. Mit barndoms tv-sprog var tysk. Dét forstår jeg.

Nå, men Kent var gode og der var en rigtig god stemning. Det giver altid en god koncert når alle er så meget med. Men – men men men – når der er så mange mennesker samlet på et sted, giver det som regel også anledning til nogle betragtninger. Nogle ting, man måske stiller sig undrende over for.

1) Skinnende stof. Hvorfor tager nogen tøj på i skinnende stof? Det er ikke pænt, det gør ikke noget godt for dig, slet ikke når du sveder til en koncert. Bare lad være med at tage skinnende stof på, det er mit råd til dig. Ganske gratis. Selv tak.

2) Piger med mega monster store tasker. Her menes rigtig tasker, ikke bryster. Og jeg skriver piger, ikke kvinder, for jeg synes det mest var de yngre medsøstre, der så ud til at medbringe alle deres jordiske ejendele til en koncert der varer et par timer, hvor man står stille på nogenlunde samme sted og ikke skal foretage sig andet end at klappe og måske holde på et krus med en læskende drik. Hvad skal de med dem? Er de bare alle sammen gamle spejdere og foretrækker at “være beredte”? Er de i færd med at flytte hjemmefra, er de leaving on a jetplane, og smuttede lige indenom koncerten først? Er de hjemløse? Hvad kan på nogen måde retfærdiggøre at tage en taske med til koncert, der er så stor at den nærmest burde have haft sin egen billet, eftersom den optager en hel plads? Og det var ikke bare en eller to, der havde sådan en fætter med. Det var virkelig mange. Jeg synes da det er skide irriterende med noget som helst i hænderne til en koncert og tager altid tøj på med lommer.

3) noget andet, som der var skræmmende mange om – højde. Jeg mener, med mine 1.60 m. er jeg da så udmærket vant til at folk er højere end mig. Men i går aftes var det helt ekstremt, og min veninde gav mig ret. UTROLIGT mange, UTROLIGT høje mennesker. Og jeg virker åbenbart som en magnet på dem, for de ville allesammen rigtig gerne stå så tæt på mig som muligt. 

Hvad forestiller de sig egentlig, med at være så høje? Hvilken kemikalietank er de blevet dybbet i som små? Hvorfor tager de ikke bare hjem til cirkus, de freaks? Eller var det svenskere?? Flere af dem var så høje, at hvis de havde løftet en arm og strakt den vandret ud, ville jeg have kunnet stå i deres armhule.

En ting er også om man er høj – det kan man vel i teorien ikke selv gøre for. Men jeg kan virkelig ikke lide, når folk ikke er opmærksomme på deres omgivelser. Og det er ikke fordi jeg forventer at de alle sammen skal stille sig nede bagved (men det ville da være lækkert, hvis de gad), jeg går som regel til koncert med forventningen om at lytte, ikke at se. Jeg forstår bare ikke, hvordan man kan være så uopmærksom at man kan gå ind og stille sig lige foran et andet menneske, høj eller lav, og så rykke så tæt på, at personen bagved nærmest rør deres ryg med sin næsetip. Kan da godt være jeg er lav, men jeg er vel ikke usynlig?? Vi stod langt nede bagved, så det var ikke fordi der var presset eller mast. Der var masser af plads. Alligevel stod fyren foran mig nærmest på mine tæer til sidst. Og jeg kunne jo ikke blive ved med at rykke tilbage, for selv om der var en meters plads, så var der jo også andre mennesker, og jeg synes også bare at man skal være opmærksom på sine omgivelser. 

Det er jeg da altid selv. Jeg så f.eks. den samme fyr med butterfly to gange. Og den samme pige i skinnende trøje tre gange. Jeg ser og jeg tager ind. Andre mennesker ER åbenbart bare. Og de ER åbenbart gladeligt oven på små kvinders tæer.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Høj til Kent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.