Et tidsbesparende eksperiment

Den anden dag opdagede jeg, at alle Agnes´s bodyer er for korte i ærmerne. Hvad er nu den af? Bliver hun større? Længere? Høj?

Det er vel uundgåeligt, så jeg vælger at tage det med. Selv om det skaber et behov for nye bodyer til damen. Der er ikke rigtig nogen at arve, fra Klara. De blev slidt op.

Jeg elsker de pæne fra Ej sikke lej og fra Holly´s, men jeg er ikke et sted i mit liv, i denne md., hvor jeg kan give så mange penge, for så mange bodyer. Hun har jo brug for mere end en.

Så jeg gik på Trendsales, hvor jeg er begyndt at komme igen, efter at Lis flyttede derover. Har ellers ikke gidet dem virkelig længe, fordi man altid skal dobbeltmåle alting. Orker jeg ikke. Hvis du bruger str. 38 i sko, kan du passe den, ellers ikke. Jeg gider ikke måle alting. Nå. Men så søgte jeg efter bodyer, og der er jo mange, men det er godt nok forskelligt hvad folk synes, de kan tillade sig at forlange for et stykke brugt undertøj. Til sidst mistede jeg både overblikket og tålmodigheden.

Så nu vil jeg prøve noget andet. Jeg vil sidde her, og passe mit job, og så skal bodyerne komme til mig.

750 læsere i snit om dagen. Jeg er SIKKER på, at nogen af jer ligger inde med brugte bodyer i str. 92. 2 år. Eller en stor str. 86, til en lille 2 årig. Sikker på det. Det gør I da. Og I gider jo ikke sætte dem til salg på trendsales, for det er så besværligt at I skal måle alting. Jeg er meget nemmere. Hvis du siger til mig, det er en str. 92, så er det fint. Jeg tager dig på ordet.

Som sagt er mine favoritter Ej sikke lej og Holly´s. Men vi kan sagtens bruge andet også. Farver betyder ikke så meget. Der skal ikke være huller i dem eller pletter på dem, og prisen skal passe til standen.

Til gengæld kan du forvente en nem og hurtig handel og så skal jeg rose dig til skyerne på bloggen – med mindre du hellere vil være anonym, altså.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Et tidsbesparende eksperiment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.