Have haves

Også i dén grad. Jeg er rædbrækket, ja jeg er. Og træt. Man skal åbenbart huske at strække ud efter havearbejde… 

Jeg har gravet et stort aflangt bed midt i græsplænen og kantet det med nogle pæne grå sten, som stod i garagen og hører til vores del af huset. Så nu er det et højbed. Og i dag har Klara og jeg så sået salat og gulerødder og nogle blomster. Og noget spinat og lidt løg. Klara siger hele tiden, at hun gerne vil hjælpe – hvorefter hun tager mine haveredskaber (frem for hendes egne) og graver alt det op, vi netop har sået.
Som en direkte konsekvens af det, kørte hun så lidt senere en tur i skoven med sin far. Hvor de bl.a. stødte på et vikingehus. Men som Klara siger "alle killingerne (vikingerne) var DØDE! Og de havde LÅST døren!!" Så dem var der ikke meget sjov ved.
I går var vi i silvan og hente en sandkasse og noget sand, så den slags har vi også nu. Det er hun glad for, men hun vil alligevel hellere grave der hvor jeg graver. 
Mine hænder ligner noget der er løgn, men jeg kan ikke arbejde med handsker på. Så kan man jo ikke mærke, hvad man laver og det føles meget klodset.
Nede i det nye bed, som jo før var græsplæne, var der en 4-5 store fede hvide larver. Med sorte hoveder og sådan en lidt klam attitude. Nogen der ved, hvem der lægger sine larver i græsplæner? De virkede sure over at blive forstyrret, og en af dem BED Klara da hun tog den op. Hårdt nok til at hun blev forskrækket og pep. Hvilken type laver bider??? Ikke lige, hvad jeg havde forventet fra den kant.
Vi har også samlet snegle sammen, ude i staudebedet. Vi fik en hel spandfuld, som vi så gik ned i parken og hældte ud. Det var den slags med hus på, så de ser jo så søde ud. Men de æder fandme alt. Min mor har sådan nogen rødlige skovsnegle uden hus, og hun koger dem for at myrde dem, når hun finder dem. Det er jeg bare slet ikke parat til.
Hmm.
Ellers var jeg i Odense i fredags, til et bestyrelsesmøde. Det var spændende og interessant og godt. Men jeg egner mig nu ikke til togrejser. Jeg bliver helt uforholdsmæssigt irriteret på de andre passagerer. Men ok, det er også altid mig, der skal sidde ved siden af de fulde svenskere, 8. kl.'erne fra Hirtshals der har været på kjøwenhavnertur, ham den bogstavligt talt åndssvage, der konstant spørger mig om vi snart er i slagelse, og sidst men ikke mindst, den ældre dame der lugter alt for meget af parfume og hele tiden vil fortælle mig alt muligt personligt om hendes datter og svigersøn. HVER eneste freakin gang, mand, sidder jeg ved siden af de typer. Hvilket jo bare bekræfter mig i, at alle normale mennesker tager bilen!
Generelt egner jeg mig ikke til at rejse. Ved ikke om det er det fynske/sønderjydske/vestjydske hjemstavns blod der tager over dér, men jeg er aldrig fløjet nogen steder hen, uden først at kaste op. Jeg får nervøs mave 2-3 dage før jeg skal afsted, jeg kan ikke spise noget de første 4-5 dage fremme på destinationen og jeg kaster så op på afrejsedagen. Da jeg engang tog til Indien mistede jeg også stemmen i flere dage, fuldstændig uden varsel.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Have haves

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.