Helt til rotterne…

Ja, okay, så der er så noget der hedder hormoner når man er gravid. Been there, done that. Men aldrig nogen sinde har jeg oplevet at have det sådan som jeg har det i dag.

Jeg er så sikker på, at bebs i maven er død. Jeg har tænkt over det en uge eller to, men i dag er jeg bare sikker. Den er død, eller muteret eller der er noget helt galt.

I bilen på vej til arbejde, fik jeg så sådan nogen menses-agtige smerter, og begyndte at tude helt vildt. Pissefedt med 80 i timen på en landevej.

Siden i morges har jeg ringet og ringet til min egen læge, men der er ingen, der tager telefonen. Den ringer bare, der er ikke engang nogen telefonsvarer på, som henviser til en anden læge eller noget. Måske er min læge taget på ferie og har glemt at sætte sin telefonsvarer til.

Så til sidst ringede jeg til lægevagten. Den slags er meget grænseoverskridende for mig. I alle Klaras 4 år har jeg ringet til dem een gang, og det var på vegne af min veninde, hvis dreng var faldet ned og havde brækket sin arm – så det synes jeg ikke, var et hysterisk opkald. Men lægevagten åbner først kl. 16. Bare ærgerligt, hvis du har problemer inden da så. Og ikke kan få fat i din egen læge, eller dennes telefonsvarer.

Så ringede jeg til Hvidovre Hospital, hvor de har sådan en gynækologisk akutafdeling. Men de kan ikke tage folk ind uden en henvisning, og der er åbent for tidsbestillinger mellem 9 og 15. Hvilket så ikke hjælper mig, når vagtlægen først kan give mig en henvisning efter 16.

Til sidst sagde den venlige dame fra akutafdelingen, at jeg var nødt til at henvende mig på skadestuen, og så ville de undersøge mig. Øv. Det gider jeg bare ikke. Jeg gider ikke møde op der, og blive stemplet som hysterisk (heller ikke selv om det nok er det jeg er). Og jeg skal hente Klara, for stoffer har først fri efter 17, og i aften får vi gæster – så jeg kan da ikke sidde ude på skadestuen og vente hele eftermiddagen. For i sidste ende at få at vide, at jeg bare var hysterisk. Hvilket jeg muligvis nok er – men den er altså død. Det tror jeg bare.

Det var helt anderledes med Klara. For det første fordi jeg havde så meget kvalme døgnet rundt, at jeg ikke var i tvivl om noget som helst. Og for det andet, fordi min gamle læge havde sin egen dop-tone, og vi derfor hørte hjertelyd meget meget tidligt, allerede i uge 9. Denne her gang ved jeg bare ingenting. Jeg føler mig ikke særlig gravid, jeg føler mig bare træt og helt forkert.

Men så længe man ikke bløder, så er den jo deroppe endnu ikke? Og man kan vel godt have ondt ind i mellem, og være hysterisk og helt sikker på at den er død, uden at den egentlig er det, ikke? Og hvad skulle nogen også kunne gøre ved det… ikke en disse kan man gøre. Hvis den er død er der sikkert en grund til det, så tidligt i forløbet.

Måske har den dræbt sig selv, fordi den hørte mig sige, at jeg ikke ville have en dreng? Eller fordi dens far blev så chokket over at den kom så hurtigt, at han først blev glad lidt senere? Måske gad den ikke have sådan en fed og hysterisk mor?

Kæft, det bliver bare RIGTIG sjovt for det der vennepar at være mine gæster i aften, hvad?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

23 Kommentarer til Helt til rotterne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.