Her går det godt –

– send flere penge.

Nå. Men så godt går det altså heller ikke. Jeg er syg. Klara er syg. Vi kappes om at have det mest elendigt, men hun vinder hele tiden fordi jeg er MOAR og er den som skal hente juice og youghurt i køkkenet. Elendige odds jeg har.

Og ved I hvorfor? Fordi i fredags var der en af mine kolleger som ringede og meldte sig syg. Men så senere, så stod hun der pludselig alligevel, fordi hun havde fået dårlig samvittighed. Jammen tak for det, ansvars- og samvittighedsfulde offentlig ansatte dame. Nu har du så i stedet smittet 2 tredjedele af min familie. Måske 3 fjerdeldele, hvis Baloorine i maven også er smittet.

Kan smitte påvirke et foster? Nu f.eks. Klara, hun har noget med sine tænder. Tre af dem mangler en lille smule emalje på kanten. Ingen ved hvorfor. Ingen læger, tandlæger, andre mødre eller den slags eksperter. Ingen kan give mig et svar. Og det er ikke fordi jeg ikke fik kalk nok under graviditeten. Drak da mindst en liter mælk om dagen i de første tre mdr. pga kvalme. Og uforklarlig lyst. Men en tandlæge sagde engang, at det muligvis kunne skyldes at moderen havde været syg på et bestemt tidspunkt i fosterets udvikling. Nok under tandudviklingen? Men han vidste det ikke med sikkerhed. Nej, godt så. Når man ikke ved noget med sikkerhed, så er det da også virkelig det bedste bare at skyde skylden på moderen. Vi føler jo generelt næsten ingen skyld i forvejen. 

Når man så er syg, og også noget hormornel i forvejen, så bliver man nok nemt lidt sur. Bare en smule irritabel. I hvert fald synes jeg, ret mange mennesker er så uendeligt irriterende for tiden. F.eks. lader jeg mig gå på at gamle kommentarer hér, om at jeg ikke må blogge for meget om graviditet, eller om at jeg ikke må komme med platte politiske kommentarer. Ved godt, det er lige gyldigt hvad andre mener om den sag, men altså, jeg er et menneske. Jeg tænker over tingene. Jeg sidder her og ER. Det er ikke bare noget I læser på nettet. Og jeg gider ikke puttes ned i sådan en snæver kasse. Hvis nogen skal snævre min kasse ind, så vil jeg gerne selv stå for det. Og jeg ER gravid. Det fylder meget i mit liv. Og der ER valg i dag, og hvis det ikke fortjener nogle platte kommentarer, så ved jeg fandme ikke, hvad der gør.

Og jeg er ligeglad nu, men altså, visse mennesker er jo total platte at høre på i den her valgkamp. Efter i seks år at have gjort en ting og fulgt en dagsorden, vil de nu have at deres vælgere skal tro på, at de nu vil det stik modsatte på en række områder?? Det er da for plat? Og hvis jeg var en af deres vælgere, hvad jeg IKKE er, så ville jeg ærligt talt føle mig lidt talt ned til. Tror de virkelig vi er så naive? Tror de, vi hopper på hvad som helst? Åbenbart. Og lur mig, om ikke en hel masse mennesker også gør det. Nervepirrende valg. Og lige meget hvor syg jeg er, så skal jeg op og stemme. Og smitte alle de der “liberale” lejesvende. Skide levebrødspolitikere uden en ærlig holdning. De mener bare det, der skal menes for at blive på posten og hæve den fede hyre. Og det gælder faktisk dem allesammen, undtagen måske et par stykker fra de partier som så alligevel nok ikke kommer ind.

Nå, og som om alt det ikke var nok, så var vi også til noget familiefødselsdag i lørdags. Kan muligvis også være dér, vi er blevet smittet. Anyways, der er så en unavngiven og helt helt anonym person, som ryger pibe. Nogen mener det er hyggeligt, vi andre mener, det er brandærgerligt at vedkommende skal trække vejret igennem den osepind døgnet rundt. Især når der så var to gravide og to små børn til stede. Hele dagen, i en indelukket og alt for varm stue. Kvaaalme. Og hvorfor fatter den der ældre generation det ikke? Hvorfor bliver de ved med, at mene de er klogere end verdens samlede bestand af forskere på området? Naarjj, narrj, det er da ikke særlig farligt med en smule røg. Og så den der latterlige argumentation med, at det jo er DERES hjem. Fint nok, men min beslutning er så at jeg ikke mere vil besøge DERES hjem med mine fødte såvel som ufødte børn. Det er nemlig MINE børn. Og VORES helbred! Så kan de jo se, hvor meget sjov de får ud af det. Børnebørn på billeder. De kan selvfølgelig også komme herind, for i mit hjem er der jo mine regler.

Og nu, hvor jeg er syg og sur, bør jeg så give kæresten en omgang også? Vi ved han læser det jo… altså, måske skal jeg bare sige det til ham i stedet? Sige, at jeg synes, han arbejder for meget når han har fri. Sige (igen) at jeg er gravid og syg og sur og trænger til noget TLC og noget omsorg. Måske lidt sushi og en god film? En plade chokolade eller nogle blomster? En krammer måske. Måske skal jeg sige, at selv om jeg i princippet har det fint med hans freelanceri, så gider jeg det ikke mere lige nu. Og at jeg dårligt kan huske hvordan han ser ud, hvem han er og hvorfor det var vi besluttede at få børn sammen. Eller okay, den første blev næsten besluttet for os, men vi besluttede os da selv for at beholde hende. Og er glade for det også.

Hun sidder her ved siden af mig, med hans bærbare. Hun har feber, hun er fire og et halvt, og hun kan betjene en bærbar. Uden mus. www.dr.dk/oline er en stor hjælp. Tak DR. Og også tak for det der nye program med tal og ham den sære fyr med det lange skæg.

Åhh, jeg tror faktisk også jeg har feber. Er i hvert fald svimmel. Kunne godt bruge sådan en ananas milkshake inde fra cafe caribbean. Hvem henter?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Her går det godt –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.