Hjem fra ÅÅÅÅÅrhuus, ååhåh

Ja, nu er jeg kommet hjem fra Århus, for der har jeg lige pludselig været i weekenden. Sådan kan det jo gå. Nu er jeg på arbejde. Det er ikke helt det samme.

Jeg kom til at bruge lille smule penge på det århusianske udsalg, og det er ikke så godt, for der er jo også det der på onsdag, hvor vi skal mødes med nogen i rødovre centeret og vises rundt, og der er også det lagerudsalg og det er så unfair for det er garanteret kun fordi jeg er så meget på røven. Og nu tænker I alle sammen at der går børnepenge ind lige om lidt, og det er heller ikke løgn. Men det gør ingen forskel. Det eneste der vil gøre en forskel er, at den lejlighed bliver solgt nu. Nu.

Ellers sker der jo ikke noget. Glæder mig til weekenden, og i morgen er det jo allerede tirsdag så på en måde kan man godt sige, at det i det mindste går den rigtige vej. Næste weekend skal jeg mødes med et par gamle efterskolevenner (dem har jeg skrevet om før, og jeg forsøgte også at afsætte singlerne, men det er ikke sket endnu, så man kan stadig nå at byde ind. Et stk. homo-mand og et stk. hetero-kvinde. Anyone?) Nå, men jeg glæder mig, fordi det bliver rigtig sjovt. Det er sådan nogen jeg altid griner helt vildt meget sammen med. OG vi laver lækker mad. Måske er det en form for madklub nu?

Og lige om lidt fylder min lillesøster 27, hvilket er helt til en side. Altså virkelig skørt på en tv2 groundbreaking news måde. JEG er jo den der er 27, og da jeg var 27 fik jeg det der barn. Hvordan kan ens lillesøster så pludselig være 27? Var hun ikke bare 14? Eller i det mindste 20? Kan det komme dertil hvor ordet lille neutraliseres, og så er hun bare min søster? Og vores alder har ligesom udlignet sig?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Hjem fra ÅÅÅÅÅrhuus, ååhåh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.