Buhu

Nåmmen, jeg har faktisk været lidt smådepri i dag. Det er nemlig sådan, at min yndlingsbutik My Shoes, ude på strandvejen, startede før-udsalg i dag. Og jeg har bare ikke råd til sko pt. Slet ikke sådan nogen som de har ude ved dem. Øv. Men okay, deres nyhedsmail lover en masse fine nyheder i foråret, bl.a. Lulu Guiness sko og billigere D&G, fordi de har fyret deres agenter og derfor undergår det fordyrende mellemled. Ikke at jeg er sådan en D&G type. Slet ikke faktisk. Så måske skal jeg bare vente til foråret og håbe på en solgt lejlighed inden da og så investere noget rødt med prikker og åben tå og lidt hæl.

Og så er der jo også det, at næste onsdag er der lagersalg ved Rützou. Og det vil jeg faktisk hellere investere i, hvis jeg skal af med nogen penge i denne md. Hvad jeg ikke burde, men let's face it; I'm worth it, ikke? Ikke?
Caroline har også lovet at introducere mig ordentligt til rødovre centeret, fordi – altså – jeg ved jo ingenting om det center og det ligger 10 min. herfra. KAN jo ikke vedblive at søge mod amager centeret, hver gang jeg mangler noget… 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Buhu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.