Hjerternes fest

Der sker spændende ting i blogland. Den største giveaway nogen sinde er under opsejling. Trine og Marina og flere andre er inde over og snart får Mødrehjælpen sin egen jule-give-away blog, hvor du kan hjælpe de trængende. Du kan være sikker på at læse mere om det her, når det er helt klar – jeg har også gang i en gave der skal doneres.

Men hvad skal det være?

Kasserede bøger? Sletning af biblioteksgebyr, hvis du er borger i min arbejdskommune? Hvad kan jeg overhovedet bidrage med? Jeg skal bare finde på et eller andet, for støttes det skal der. Kan jeg nå at korsstingsbrodere en iPad kuvert? Skulle man sætte en hidsig 2 årig på højkant?

Ps. apropos iPad mm. har I så set den nye kollektion hos Liberty of London ? Apple gadgets accessories i småblomstret hejs og læder.

til miiiiig!eller i rød?

Men egentlig, tænker jeg, kan Lis garanteret sy dem pænere. Personligt ønsker jeg mig en nålepude og et syskrin til jul…

pænt ihhh

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Hjerternes fest

 1. julieumulie skriver:

  Det er simpelthen sååå cooll altså!!
  Jeg har tilgengæld projekt saml tøj ind denne weekend! Eller dvs. vi skal holde tøj bytter søndag, og jeg tænker at folk måske kunne ha lyst til at donere et stykke praktisk tøj jeg så vil videregive til ja et eller andet sted.
  Det kunne også¨være fint. Ved dog ikke om mødrehjælpen kan bruge det, men ellers er der sgu nok andre steder der kunne bruge den slags!

 2. Julie skriver:

  Mødrehjælpen har flere butikker der sælger børnetøj, men jeg ved ikke om de også tager imod dametøj. Men ja, ellers kan andre nok bruge det.

 3. julieumulie skriver:

  Snakkede med en frivillig fra reden ude på danmarks design skoel. Tror det bliver der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.