Hov… coldplay!

Ja, jeg ved godt at maya (hvem af dem? – jeg har to mayalæsere) gentagne gange har mindet mig om, at det er i morgen. Og det er godt hun gjorde det, for jeg troede jo, at jeg var til den koncert for en md siden.

Så jeg kunne godt have glemt det igen. Især da med al den snot der pt tynger mit ellers så kønne hovede. Men så så jeg lige noget af det der Nordisk Musik Priser på tv2, og der optrådte de jo pludselig. Coldplay. Og så gik det pludselig helt op for mig, at det er i morgen. Og selv om det lød som om Chris Martin sang falsk, der på tv, så ved jeg at sådan lyder det ikke i virkeligheden. I virkeligheden lyder det helt fantastisk. Det gjorde det i hvert fald sidst jeg så dem, for 3 år siden, var det i Valby hallen? Det tror jeg. Og jeg var gravid.

Så nu har jeg sat den seneste cd på og sidder helt stille og roligt og opbygger en forventningsfuld stemning, alt i mens jeg udelukkende trækker vejret gennem det ene næsebor. Tror ikke jeg skal op foran og mase rundt, i morgen aften, så bliver jeg da bare kvalt. Jeg må holde mig nede i baggrunden, sammen med alle de andre forkølede knap 30 årige mødre. Hrmpf. Det er også svært at synge med, kan jeg så afsløre, når man ikke kan trække vejret gennem næsen. Lige den del af det tror jeg pt den gode stoffer er taknemmelig for…

Han sidder nemlig her overfor mig, og prøver at koncentrere sig om at skrive en reddi sjaw tale til sin fars 60 års fødselsdagsfest på næste lørdag. Det er med kro og overnatning og hele svineriet og I kan tro, jeg skal sove længe uden barn og i knitrende hvidt hotel sengetøj (kvalificerer forkærlighed for hotelsengetøj egentlig som en fetich?) Jeg kan godt afsløre, i dette intime forum, at jeg også nærer stærke forhåbninger om den helt rette kombination af alkohol og uægteskabeligt samvær. Ikke for meget af det første og en hel masse af det sidste. For meget af det første udelukker ofte det sidste.

Skal også have fundet helt rigtig kjole til det arrangement. Helst en som passer til de lilla MJ's og som ikke får den samlede mængde af perifere tanter og andre ældre kvinder til at stille mig SPØRGSMÅLET. "Nahh?? Venter I så nummer 2 nu?" AARRRGGGGGGG NEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ ASSCLOWNS!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Hov… coldplay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.