Hvad så med DEN her plan???

Okay, ny ide – så må I lige finde alle ulemperne ved den;

Hvad nu hvis, vi køber en villalejlighed i Vanløse, eller alternativt i Brønshøj, men helst i Vanløse pga Maya og Iris og metroen. Så kunne vi få mere plads, have og vaskekælder og jeg ville have en halv time mindre i transport, fordi jeg kunne køre ret direkte på Hillerødmotorvejen via Jyllingevej, eller i Brønshøj via Frederiksundsvejen. Og stoffer ville nemt kunne komme ind til byen med s-tog eller metro. Og vores venner og familie ville nemt kunne komme til os, med det offentlige. Vi ville ikke blive så isolerede, som i Nordsjælland.

Minusset er, at villalejligheder er dyre – ligeså dyre som meget fede huse længere væk fra Kbh. Men hvis man nu ikke vil længere væk? Og jeg ville ikke miste penge på det, for selv om de ikke stiger så hurtigt mere, så vil de heller ikke falde. Ikke i de områder. Og jeg kunne jo stadig lægge min million kontant, og så skal vi ikke låne så meget og kan helt slippe for det dyre banklån. Og den million ville jo så altid være der og kunne tages ud igen og med til Vordingborg, hvis det kommer så vidt?

Så nu har jeg faktisk bestilt fremvisninger på de her to, i næste uge. Tryk på billedet for at komme til salgsopstillingen.

1. salen i den her...

eller stuen, i den her?

Jeg er umiddelbart mest til den sidste her, fordi den er i stueetagen og haven ser federe ud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Hvad så med DEN her plan???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.