Hvad var det nu jeg ville skrive…?Tusind tak til alle, for de meget søde kommentarer i fredags. Jeg kan godt sige, at jeg virkelig nød det, og jeg tænkte på jer alle sammen og nød det endnu mere, på jeres vegne også 🙂
Min søster og jeg fik Stoffer og hans ven J til at lave aftensmad, så jeg kunne koncentrere mig 100% om Klara hele eftermiddagen og først på aftenen. Så hun blev stopfodret og til sidst kunne man næsten høre hendes lille mave skvulpe 🙂 Så hun havde alle depoter fyldt op, da vi tog afsted og så kan hun holde en 3-4 timer. Heldigvis havde vi fået lov til at låne min ekskæreste/nu nabo's bil, så det var så nemt og hurtigt lige at smutte ned i den og drøne til Valby og nemt også at komme hurtigt hjem igen. Vi ringede til Valbyhallen og fandt ud af at der var opvarmningsband fra 20 til 21, så det hastede altså ikke med at komme derud midt i Klaras sengetid.
Men hun gad så selvfølgelig ikke sove 19.30 som hun plejer, så hun blev fodret en sidste gang inde i sengen, og så kom hun ind til sin far. Og så kørte vi.
Vi var fremme kl. 21 ca. og fandt en parkeringsplads lige foran indgangen!! Og 20 min. efter vi var kommet gik Travis på. Der var ikke specielt overfyldt, så vi gik ind foran ude fra siden og kom på den måde helt op foran! Ingen af os er ret høje, så det var dejligt at have frit udsyn og vi blev ikke engang mast. Det var bare en perfekt aften! Vi blev ikke mast, der stod ingen høje mennesker foran os, der var ingen der spildte øl på os og vi kunne se det hele. Ham Fran Healy (forsangeren) har bare de længste øjenvipper jeg har set på en mand 🙂
Koncertens højedepunkt var den sang jeg skrev ind i går, som blev spillet uden mikrofoner. Fran – lad os kalde ham min nære ven Franny – gik alene på scenen, bad alle shutte up og slukkede sin mikrofon og så spillede han Flowers In The Window alene med sin guitar – og folk var HELT stille!! Undtagen i omkvædet, hvor alle sang med 🙂 jeg fik total gåsehud.
Og jeg fik svedt, danset, hoppet lige op og ned i en halv time og midt i det hele fik jeg en sms fra Stoffer, om at han og Klara så Stjerne for en aften og havde det fint.
Jeg tænkte selvfølgelig meget på Klara, især senere da jeg fik en sms om at nu sov hun (22.30) men at det havde taget 30 min. skrigeri og til sidst var han nødt til at gå hende i søvn i voksiposen, som i gamle dage. Men det var ikke på den dårlige måde, jeg tænkte på hende. Jeg bekymrede mig ikke. Tankerne forhindrede mig ikke i at nyde aftenen og more mig. Faktisk tænkte jeg et kort øjeblik, at det var pragtfuldt at det ikke var mig, der var derhjemme og skulle høre på skrigeriet 🙂
Så det er ikke sidste gang jeg forlader mit barn. Hun overlevede, jeg havde det fantastisk (der var rent faktisk en ung mand, der blev ved med at kigge på mig, men jeg ved ikke helt om det var flirt eller om han var forarget over, at en så bleg og gammel slidt type gik til samme koncert som han… :-)) Bizart nok så jeg ham i Amagercenteret om lørdagen!!??
Det virker heller ikke som om Klara har fået varige mén eller bærer nag, for hun har været så glad hele lørdagen og virker som om hun er ovre sit pylrehumør/tigerspring.
Er det ikke den 3.12. der er John Mayer i Forum…? 🙂

Søndag skal vi hen til min moster og have gløgg, varm kakao og æbleskiver. Så starter hele det juleshow. Min mormor, hendes søster, og to af mine mostre har også ringet i dag og rykket for ønskelister. Hvorfor er det lige, at alle de ønsker man har haft i årets løb er som blæst væk, når nogen endelig interesserer sig for dem?? Jeg kunne kun komme på en stavblender til at lave mos til Klara med. Come on, hvor kedeligt!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.