Hvem myrdede JR?

Nå, så er jeg færdig med hele 2900 Happiness. Det var en ret Dallas agtig slutning, hvor en pistol ligesom sneg sig rundt om et hjørne og nogen skød Jan Erik Von Bech. Men hvem? Cliffhanger!

Der var ellers en del perle-replikker i de sidste afsnit også. “Såhh, Mercedes, ikke være sur, far køber bare et nyt band til dig”, og ham der psyko-Kevin, der siger “se glad ud, eller jeg smadrer dig æddermæme mand!”

Her til sidst endte stoffer også med at sidde og se med, men det var faktisk lidt irriterende, for lige gyldig hvad Jan Erik Von Bech sagde, så begyndte stoffer at skraldgrine, og det var meget distraherende. Men også smittende.

Men hvad så nu? Lost 3. sæson? Grey´s 1. sæson? Eller den der weirdo Invasion, som handler om nogle rumuhyrer der ankommer med en tornado?

Agnes og jeg har ellers haft en super dag i dag. Vi sov meget længe og så har vi bare tullet rundt og hygget os ude i haven og gået en tur i Irma og den slags. Det er rart at være ude og møde folk og lave ting og bruge penge, men det er nu altså også rart at være hjemme og ikke lave noget (andet end vasketøj og mad og baby) og bare nyde vejret. Jeg er blevet helt brun allerede. Hvilket ellers aldrig sker. Men det her er helt klart min summer of 69. Min summer of låååååååwe, baby! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Hvem myrdede JR?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.