Hvorfor er hun tørstig?

For tiden hører vi så Marie Key Band i bilen, og jeg kan med det samme afsløre at Klaras favorit er "mormor-sangen", der handler om både en mormor og en fingerring – to af Klaras all times favorites! Den anden dag hørte vi så også den sang om kleptomanen, hvor omkvædet lyder "jeg taaar tii-ii-ing" – og der gik kun kort tid, før Klara sang med omme bag i. Og så spørger hun så; "hvorfor synger pigen at hun er tørstig, mor?" … "jeg 'r tøøør-stiii-ii-ig". Det synes jeg faktisk var meget sjovt, men når jeg nu skriver det, kan jeg godt se at man måske skal være moderen, for at mores helt så meget over det. What evs. Det der var mindre sjovt var, at så fik Klara en god ide og så var hun også tørstig og hun forstår ikke, hvorfor jeg aldrig har mælk med i bilen.

Hele søndagen flyttede vi for min søster som nu er flyttet ind i en ghetto. Men hun er optrænet i det, efter flere år i nordvest og hun taler den loakale dialekt flydende. Det' styrer for vildt mand, wolla!

Om aftenen så vi The Departed og det var en fantastisk god film! Min kæreste sad og smilede hele tiden, fordi den var så god. Han var nærmest lykkelig. Jeg var også tilfreds, især med den scene med ham der Leonardo og hende der psykologen og det der køkkenbord osv. Det er rart med en film, hvor der er lidt for både en selv og kæresten (vold til ham og hankypanky til mig). Og når man nu altid har haft et helt irrationelt blødt punkt for Tony Soprano, så er den film lige i øjet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Hvorfor er hun tørstig?

 1. Marie skriver:

  Sagde jeg det ikke, Julie? Den film er GOD. Og vild. Og noget med en masse skud. Chok dér med elevatoren, ikk’??

 2. Julie Soprano skriver:

  HADER det med elevatoren!! Slog hænderne op for ansigtet og råbte ud i stuen NEEEEEEJJ, det GJORDE han bare IKKE, det der!!!!!! Vil have anden scene dér! Har spurgt kæresten om vi skal se den igen i aften, så nu synes han jeg er underlig(ere)…

 3. Gjorde jeg også. Slog hænderne for øjnene og alt det. Hele salen råbte NEJ…eller mange gjorde -ved ikke, måske var det kun mig?
  Men altså…hvordan ser du den allerede hjemme i stuen?

 4. Julie Soprano skriver:

  Jeg er jo connected. Forbindelser, du ved nok. Stil ikke for mange spørgsmål, ellers kender jeg en mand på amager der tager sig af dig.

 5. Marie skriver:

  Hahah, deal.

 6. Frk. Pihl skriver:

  Så fik jeg også set den da. Kun fordi Marie havde befalet det… Den var god, god, god. Hele vejen, synes jeg. Og Leo, – for dælen, var da lige til at putte i lommen.

 7. Irene skriver:

  Hej Julie
  Her er noget tøj fra moods of norway
  http://www.a-clothing.com/shop/default.asp

 8. Julie skriver:

  Men det er jo kun herretøj. Rimelig funky egentlig. Er det dig der har købt den sidste af de grønne hættetrøjer??? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.