I´ve got the whole world

ikke i min hånd, men helt sikkert i min mave. Ja, jeg har slugt hele jorden, okay? Det var mig, der gjorde det. Rundstyk, det løb sq af sporet…

kæmpe vom

jorden

Er 37+2 i dag, og kan i teorien føde hvert øjeblik det skal være. I praktisk går der nok 3-5 uger endnu. Suk. Hvis bare den ville falde ned, synke ned, så en kunne trække vejret lidt nemmere.

Okay, den ser overdrevet stor ud her. Er altså også taget i frøperspektiv, med det der Photo Booth, der er i min mac. Det er meget nærbillede.

Til sammenligning, så det sådan her ud for 4,5 år siden, da Klara lå derinde. Det er faktisk samme størrelse, samme tidspunkt i graviditeten og samme mave-form. Her ser man den bare i en mere oprejst position. Og så er det på amager og en helt anden årstid. Men der er intet der kan få mig op af sofaen lige nu, bare for at tage billeder.

Klaras mave 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to I´ve got the whole world

 1. manna skriver:

  Ih hvor er den flot! Altså husker godt alt det med ikke at kunne trække vejret igennem, ikke finde ordentlig sovestilling, og halsbrand og alt det. Men her 13 måneder efter, ser jeg stadig forelsket på alle gravide maver. Jeg Elskede at være gravid, og elsker resultatet endnu mere. Og glæder mig til at prøve det igen. Og din kuglerunde mave er sku da helt fantastisk smuk. Og så har du jo sådan rent billedmæssigt jo “hele verden derinde”. Børn er sku da meningen med galskaben.

 2. Dorthe skriver:

  Jøsses Julie 😮

 3. Jens skriver:

  Er det et SMEG komfur ?

 4. julie skriver:

  Åh ja, det er det. Var det. Elskede det komfur. Da jeg købte det følte jeg mig meget voksen, fordi jeg prioriterede at bruge så mange penge på noget som et komfur. Og det var et godt komfur i mange år, men da vi flyttede var ovnen holdt op med at virke, så vi lod det indgå i handlen og tog det ikke med. En dag får vi måske et her i Vanløse. En dag.

 5. Solveig skriver:

  Er enig med Manna. Den er da rigtig flot! Er selv medlem af den klub for tiden. Er 33+3 i dag, og tog det første billede af mavsen forleden – og fik faktisk lidt af et chok da jeg så billedet. Utroligt som man kan bilde sig selv ind at maven da ikke er specielt stor!

 6. Suzy Q skriver:

  vildt at du allrede skal føde-ish? Du har næsten kun LIGE fortalt os det..? Tiden flyver.

 7. tine skriver:

  Tak for de fine billeder. Det er da en flot mave.
  Jeg bliver helt misundelig.

 8. Wow. Fin, fin mave og helt uden strækmærker og ingen røvhulsbrun navle. Som visse andre. Men mon ikke det alligevel bliver rart at komme af med den tunge mave? Det tror jeg nok det gør.

 9. Annette alias MissB skriver:

  Jamen er det ikke “Verdens navle” – og jeg kan se, at du har stjålet min. Her gik jeg og troede, at min var helt unik – en lille blyb midt i en kugelrund mave, men ak. Min trænger også til at blive foreviget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.