Indlæg nr. 2000

Tillykke!

20120803-103231.jpg

Men nej. Det er ikke min. Jeg har udliciteret baby nr. 3 og det her er min søsters. Men det er så meget min som en baby kan være, uden at være min overhovedet. Men det er min. Lidt. Uden at være min.

Tillykke i hvert fald. Baby er 20 cm lang og det her er indlæg nr. 2000.

Totusind indlæg. Det er jo et halvt liv, bogstavlig talt. Der er sket så meget og alligevel ikke. Det er jo bare hverdags snik snak det meste af det. Kolik, vuggestueafleveringer og andre trivialiteter. Men jeg er godt nok glad for den, den her blog. Den er min ven og min hobby og mit hjørne af verden. Den har givet mig veninder, muligheder, oplevelser og ting jeg slet ikke havde forudset da jeg startede den for snart 10 år siden.

Jeg ved ikke om jeg nogen sinde kommer til at stoppe. Kunne det ikke være vildt, hvis jeg en dag lå på et plejehjem og skrev “dette bliver mit sidste indlæg… aaarrgggg”

Jeg føler lidt, at Internettet burde sende mig en buket, eller noget. Tak fordi du støtter os. Der burde være en fanfare og en konfettikanon når jeg om lidt trykker Udgiv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Indlæg nr. 2000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.