IQ test, my ass!

Jeg er dum. Så er det sagt, og mere behøver jeg egentlig ikke at skrive, men I ved jo, at det gør jeg alligevel. Tog jo den der latterlige IQ test på nettet for nogle uger siden, som viste et ganske hæderligt resultat på 129 IQ brikker at flytte rundt med. Men hvor jeg så lige har flyttet dem hen i dag, det er sq ikke til at sige. Hvor end de er, så har jeg glemt dem der og der ligger de nok trygt og godt, for her er de i hvert fald ikke.

Min søster, hendes veninde Signe og så mig, vi skulle jo til Coldplay koncert her til aften. Det havde vi virkelig glædet os til. Derfor føltes det sådan set rimelig anti-klimaktisk at ankomme inde ved Forum kl. 19.55 – bare for at undre sig over, at der var så øde??? Hvor er alle cyklerne, sagde signe. Hvor er alle folk, sagde jeg – de kan da ikke være gået ind alle sammen allerede??? Og så opdagede min søster det mest mystiske; HVOR ER ALLE ØREPROPSÆLGERNE???

Kig lige på billetterne, gider du? spurgte hun så, og johh – det var da d. 30. Og det var da i Forum. Men altså bare om en md. d. 30.10.

Jeg følte mig så 400 procent tåbelig, at jeg næsten ikke kunne grine af det. Næsten. 🙂 Men vi blev enige om at få det bedste ud af det, fredag aften og hvad har vi, så vi tog på The Carribean og drak nogle cocktails i stedet for. Nu er jeg så kommet hjem, en ganske ganske lille smule beruset, og det var sådan set det hele værd, bare at se Stoffers ansigt, da jeg kom ind ad døren aaaalt for tidligt. "Hvad laver du her??" udbrød han, og så ud som om der var sket en forbrydelse eller noget. Nårh, det var bare en lidt halvdårlig koncert, så jeg besluttede at tage hjem, prøvede jeg at overbevise ham om… indtil jeg begyndte at fnise og viste ham billetterne.

Nå, men så har jeg da en måned mere til at glæde mig og lære alle sangene udenad… Godt gået Julie! Tror nok lige september md topper indenfor dumhed? 750 kr. for at få en mand til at trykke på 2 knapper på din ovn, en hel fredag aften afsat til en koncert som finder sted om en md. og 2 jobs du ikke fik. Kan det være fordi solen har bleget mit hår så lyst her hen over sommeren? Ammehjerne er det da i hvert fald ikke mere! Eller… måske? Nej – jeg er da ikke….???? Nej, det kan jeg ikke være!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til IQ test, my ass!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.